Povezane vesti

Novinarka „Večernjih novosti“ Vojislava Crnjanski Spasojević dobila otkaz nakon što je objavila fotografiju na…

Novinarka „Večernjih novosti“ Vojislava Crnjanski Spasojević dobila otkaz nakon što je objavila fotografiju na…

Serbian News Media 21.01.2025
Novinarka „Večernjih novosti“ Vojislava Crnjanski Spasojević dobila je otkaz nakon što je objavila fotografiju na Instagramu sa protesta ispred Pravnog fakulteta. Da li je ovo početak otpuštanja neposlušnih? I da li je ovo dokaz da novinare… »
Novinarka "Novosti": Dobila sam otkaz nakon što sam na Instagramu objavila fotografiju sa protesta

Novinarka "Novosti": Dobila sam otkaz nakon što sam na Instagramu objavila fotografiju sa protesta

Radio 021 21.01.2025
Novinarka Vojislava Crnjanski Spasojević navela je da je, dan nakon što je na svom Instagram profilu objavila fotografije sa protesta ispred Ustavnog suda, dobila otkaz u "Novostima". Otpuštanju je, kako navodi u pismu koje je uputila Udruženju… »
Novinarka Crnjanski pisala UNS-u: Dobila sam otkaz dan nakon fotografije sa protesta na Instagramu

Novinarka Crnjanski pisala UNS-u: Dobila sam otkaz dan nakon fotografije sa protesta na Instagramu

Novi magazin 21.01.2025
Udruženje novinara Srbije (UNS) saopštilo je danas da mu se obratila višestruko nagrađivanja novinarka Vojislava Crnjanski Spasojević pismom u kome navodi da je dan nakon objavljivanja fotografije sa protesta ispred Ustavnog suda na svom Instagram… »
Novinarka Novosti dobila otkaz dan posle objave svoje fotografije sa protesta

Novinarka Novosti dobila otkaz dan posle objave svoje fotografije sa protesta

N1 Info 21.01.2025
Posle 14 godina rada u Kompaniji Novosti novinarka Vojislava Crnjanski Spasojević dobila je otkaz ugovora o radu - svega dan pošto je na ličnom Instagram profilu objavila svoju fotografiju sa studentskog i građanskog protesta ispred Ustavnog suda i… »
Počelo je otpuštanje novinara zbog podrške studentima

Počelo je otpuštanje novinara zbog podrške studentima

Vreme 21.01.2025
Novinarka „Večernjih novosti“ Vojislava Crnjanski Spasojević dobila je otkaz nakon što je objavila fotografiju na Instagramu sa protesta ispred Pravnog fakulteta. Da li je ovo početak otpuštanja neposlušnih? I da li je ovo dokaz da novinare… »

Nova 21.01.2025
Otkaz novinarki Novosti Vojislavi Crnjanski Spasojević zbog fotografije sa protesta

Otkaz novinarki Novosti Vojislavi Crnjanski Spasojević zbog fotografije sa protesta

Danas 21.01.2025
Novinarka Večernjih novosti Vojislava Crnjanski Spasojević otpuštena je iz tog lista nakon što je na svom privatnom „Instagram“ profilu objavila fotografiju sa prijateljicom na protestu ispred Ustavnog suda Srbije. Kako je navela Crnjanski… »

Vesti dana »