Povezane vesti

Da li se ukidaju vaučeri za odmor u Srbiji?

Da li se ukidaju vaučeri za odmor u Srbiji?

Vreme 21.01.2025
Udruženje „Moja Srbija“ upozorava da bi ukidanje vaučera za odmor u Srbiji ozbiljno ugrozilo razvoj domaćeg turizma i dovelo do pada prihoda ugostitelja i hotelijera, „što bi nas vratilo na stanje od pre deset godina, kada je izdavanje smeštaja… »
Ukidanje vaučera za subvencionisani odmor ugrozilo bi razvoj domaćeg turizma

Ukidanje vaučera za subvencionisani odmor ugrozilo bi razvoj domaćeg turizma

Biznis.rs 21.01.2025
udruženje "moja srbija" uputilo pismo ministru turizma. Udruženje „Moja Srbija“ je danas u otvorenom pismu ministru turizma i omladine Huseinu Memiću ocenilo da bi ukidanje vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji ugrozilo razvoj domaćeg turizma… »
Udruženje Moja Srbija: Ukidanje vaučera za subvencioni odmor bi ugrozilo turizam

Udruženje Moja Srbija: Ukidanje vaučera za subvencioni odmor bi ugrozilo turizam

Novi magazin 21.01.2025
Udruženje "Moja Srbija" je u otvorenom pismu ministru turizma i omladine Huseinu Memiću ocenilo da bi ukidanje vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji ugrozilo razvoj domaćeg turizma i da bi bilo protivno nedavno usvojenom Zakonu o budžetu za 2025… »

N1 Info 21.01.2025
Udruženje "Moja Srbija" je u otvorenom pismu ministru turizma i omladine Huseinu Memiću ocenilo da bi ukidanje vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji ugrozilo razvoj domaćeg turizma i da bi bilo protivno nedavno usvojenom Zakonu o budžetu za 2025… »
Udruženje Moja Srbija: Ukidanje vaučera bi ugrozilo turizam

Udruženje Moja Srbija: Ukidanje vaučera bi ugrozilo turizam

Danas 21.01.2025
Udruženje „Moja Srbija“ je danas u otvorenom pismu ministru turizma i omladine Huseinu Memiću ocenilo da bi ukidanje vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji ugrozilo razvoj domaćeg turizma i da bi bilo protivno nedavno usvojenom Zakonu o… »

Vesti dana »