Povezane vesti
Da li se ukidaju vaučeri za odmor u Srbiji?
Vreme 21.01.2025
Udruženje „Moja Srbija“ upozorava da bi ukidanje vaučera za odmor u Srbiji ozbiljno ugrozilo razvoj domaćeg turizma i dovelo do pada prihoda ugostitelja i hotelijera, „što bi nas vratilo na stanje od pre deset godina, kada je izdavanje smeštaja bilo… »
Ukidanje vaučera za subvencionisani odmor ugrozilo bi razvoj domaćeg turizma
Biznis.rs 21.01.2025
udruženje "moja srbija" uputilo pismo ministru turizma. Udruženje „Moja Srbija“ je danas u otvorenom pismu ministru turizma i omladine Huseinu Memiću ocenilo da bi ukidanje vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji ugrozilo razvoj domaćeg turizma i da bi… »
Udruženje Moja Srbija: Ukidanje vaučera za subvencioni odmor bi ugrozilo turizam
Novi magazin 21.01.2025
Udruženje "Moja Srbija" je u otvorenom pismu ministru turizma i omladine Huseinu Memiću ocenilo da bi ukidanje vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji ugrozilo razvoj domaćeg turizma i da bi bilo protivno nedavno usvojenom Zakonu o budžetu za 2025… »
Udruženje Moja Srbija: Ukidanje vaučera bi ugrozilo turizam
Danas 21.01.2025
Udruženje „Moja Srbija“ je danas u otvorenom pismu ministru turizma i omladine Huseinu Memiću ocenilo da bi ukidanje vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji ugrozilo razvoj domaćeg turizma i da bi bilo protivno nedavno usvojenom Zakonu o budžetu za… »
Udruženje Moja Srbija: Ukidanje vaučera za subvencioni odmor bi ugrozilo turizam
N1 Info 21.01.2025
Udruženje "Moja Srbija" je u otvorenom pismu ministru turizma i omladine Huseinu Memiću ocenilo da bi ukidanje vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji ugrozilo razvoj domaćeg turizma i da bi bilo protivno nedavno usvojenom Zakonu o budžetu za 2025… »
Vesti dana »

Javni dug Srbije na kraju juna 38,55 milijardi evra, 43,7 odsto BDP-a
Insajder pre 2 satajoš 30 povezanih

Tužilac Nenadić: Ne komentarišem izjave političara, tužilaštvo postupa po propisima
Beta pre 38 minutajoš 12 povezanih

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 8 satijoš 25 povezanih

Obeležavanje Oluje u Zagrebu: Aktivisti podsetili na zločine, veterani odgovorili optužbama i muzikom
Insajder pre 4 satijoš 22 povezane