Povezane vesti

"Plakao sam kao dete": Keba o najemotivnijem danu u životu, nije mogao da zaustavi suze zbog supruge

"Plakao sam kao dete": Keba o najemotivnijem danu u životu, nije mogao da zaustavi suze zbog supruge

Blic pre 14 dana
Pevač Dragan Kojić Keba prisetio se svog venčanja sa Oljom Kojić, na kom je, kako je priznao plakao. - Plakao sam kao malo dete od Sarajeva do Mostara, kada smo išli po nju. Uvek sam pričao „Ma, kad ja da se ženim", onda tetka i baba krenu da… »
"Plakao sam kao dete od Sarajeva do Mostara" Keba otkrio kada je bio najemotivniji, a sve ima veze s njegovom ženom: To su…

"Plakao sam kao dete od Sarajeva do Mostara" Keba otkrio kada je bio najemotivniji, a sve ima veze s njegovom ženom: To su…

Kurir pre 14 dana
Dragan Kojić Keba, koji ovih dana ima puno razloga za sreću, otkrio je detalje sa svog venčanja sa suprugom Oljom. Njih dvoje su u višedecenijskom braku i imaju dvoje dece, ćerku Natašu Kojić Tašu i sina Igora Kojića. Folk pevač nije često… »
"Uvek sam pričao ko, bre da se ženi": Pevač priznao da je plakao sve vreme dok je išao po mladu, evo i zašto

"Uvek sam pričao ko, bre da se ženi": Pevač priznao da je plakao sve vreme dok je išao po mladu, evo i zašto

Mondo pre 14 dana
Pevač otkrio da su suze tekle "od Sarajeva do Mostara" Pevač Dragan Kojić Keba je decenijama prisutan na domaćoj javnoj sceni. Poslednjih godina u centru pažnje su njegova deca Igor i Nataša, što zbog braka i razvoda sa hrvatskom pevačicom… »

Vesti dana »