Повезане вести

"Плакао сам као дете": Кеба о најемотивнијем дану у животу, није могао да заустави сузе због супруге

"Плакао сам као дете": Кеба о најемотивнијем дану у животу, није могао да заустави сузе због супруге

Блиц 21.01.2025
Певач Драган Којић Кеба присетио се свог венчања са Ољом Којић, на ком је, како је признао плакао. - Плакао сам као мало дете од Сарајева до Мостара, када смо ишли по њу. Увек сам причао „Ма, кад ја да се женим", онда тетка и… »
"Увек сам причао ко, бре да се жени": Певач признао да је плакао све време док је ишао по младу, ево и зашто

"Увек сам причао ко, бре да се жени": Певач признао да је плакао све време док је ишао по младу, ево и зашто

Мондо 21.01.2025
Певач открио да су сузе текле "од Сарајева до Мостара" Певач Драган Којић Кеба је деценијама присутан на домаћој јавној сцени. Последњих година у центру пажње су његова деца Игор и Наташа, што због брака и развода са хрватском… »
"Плакао сам као дете од Сарајева до Мостара" Кеба открио када је био најемотивнији, а све има везе с његовом женом: То су…

"Плакао сам као дете од Сарајева до Мостара" Кеба открио када је био најемотивнији, а све има везе с његовом женом: То су…

Курир 21.01.2025
Драган Којић Кеба, који ових дана има пуно разлога за срећу, открио је детаље са свог венчања са супругом Ољом. Њих двоје су у вишедеценијском браку и имају двоје деце, ћерку Наташу Којић Ташу и сина Игора Којића. Фолк певач… »

Вести дана »