Povezane vesti

“Otac mi nije verovao da sam slep” Dejan Matić se prisetio detinjstva: Tad mi se svet srušio!

“Otac mi nije verovao da sam slep” Dejan Matić se prisetio detinjstva: Tad mi se svet srušio!

Vesti online pre 31 dana
Pevač Dejan Matić prisetio se situacije iz detinjstva, te je ispričao da je vozio motor na zadnjem točku. Osim toga, istakao je da je redovno sedao za volan u to vreme, navodeći da je motor koji je mnogo voleo dobio od oca. “Tad mi se svet… »
"Otac nije verovao da sam slep" Ispovest Dejana Matića o odrastanju, vozio motor i to samo na zadnjem točku, ovo mu je rak…

"Otac nije verovao da sam slep" Ispovest Dejana Matića o odrastanju, vozio motor i to samo na zadnjem točku, ovo mu je rak…

Kurir pre 31 dana
Pevač Dejan Matić prisetio se situacije iz detinjstva, kada je motor vozio na zadnjem točku. On je, kako kaže redovno sedao za volan u to vreme, navodeći da je motor koji je mnogo voleo, dobio od oca. - Najlepše mi je bilo u Drvaru, to detinjstvo ne… »
Dejan Matić otkrio da je sedao za volan: Prisetio se situacije iz detinjstva: "Vozio sam motor na zadnjem točku"

Dejan Matić otkrio da je sedao za volan: Prisetio se situacije iz detinjstva: "Vozio sam motor na zadnjem točku"

Blic pre 31 dana
Pevač Dejan Matić prisetio se situacije iz detinjstva, kada je motor vozio na zadnjem točku. Naime, Dejan je ispričao da je redovno sedao za volan u to vreme, navodeći da je motor koji je mnogo voleo, dobio od oca. - Najlepše mi je bilo u Drvaru, to… »

Vesti dana »