Povezane vesti
“Otac mi nije verovao da sam slep” Dejan Matić se prisetio detinjstva: Tad mi se svet srušio!
Vesti online 21.01.2025
Pevač Dejan Matić prisetio se situacije iz detinjstva, te je ispričao da je vozio motor na zadnjem točku. Osim toga, istakao je da je redovno sedao za volan u to vreme, navodeći da je motor koji je mnogo voleo dobio od oca. “Tad mi se svet srušio…”. –… »
"Otac nije verovao da sam slep" Ispovest Dejana Matića o odrastanju, vozio motor i to samo na zadnjem točku, ovo mu je rak…
Kurir 21.01.2025
Pevač Dejan Matić prisetio se situacije iz detinjstva, kada je motor vozio na zadnjem točku. On je, kako kaže redovno sedao za volan u to vreme, navodeći da je motor koji je mnogo voleo, dobio od oca. - Najlepše mi je bilo u Drvaru, to detinjstvo ne bih… »
Dejan Matić otkrio da je sedao za volan: Prisetio se situacije iz detinjstva: "Vozio sam motor na zadnjem točku"
Blic 21.01.2025
Pevač Dejan Matić prisetio se situacije iz detinjstva, kada je motor vozio na zadnjem točku. Naime, Dejan je ispričao da je redovno sedao za volan u to vreme, navodeći da je motor koji je mnogo voleo, dobio od oca. - Najlepše mi je bilo u Drvaru, to… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Napravljen dogovor oko NIS-a, čeka se dozvola OFAK-a
Vreme pre 30 minutajoš 31 povezana
Novosadska akademska mreža traži da se članovi Senata javno izjasne o glasanju u slučaju Jelene Kleut
Insajder pre 55 minutajoš 31 povezana
NIN-ova nagrada za roman godine Darku Tuševljakoviću za delo Karota
Beta pre 41 minutajoš 27 povezanih
Uhapšena dvojica iz Niša i Pirota – nađeni kokain, marihuana i novac
Južne vesti pre 26 minutajoš 26 povezanih