Повезане вести

Маск: „Досадило је да ме поредите са Хитлером"

BBC News 21.01.2025
Неколико корисника друштвене мреже Икс, чији је Маск власник, упоредило је овај гест са нацистичким поздравом. Милијардер Илон Маск изазвао је огорчење појединих корисника друштвених мрежа зато што је током председничке… »

Блиц 21.01.2025
Милијардер Илон Маск изазвао је огорчење појединих корисника друштвених мрежа зато што је током председничке инаугурације Доналда Трампа отпоздравио са бине десном пруженом руком. Док се захваљивао публици, десну руку је… »

Радио 021 21.01.2025
Неколико корисника друштвене мреже Икс, чији је Маск власник, упоредило је овај гест са нацистичким поздравом. Гетти Имагес Милијардер Илон Маск изазвао је огорчење појединих корисника друштвених мрежа зато што је током… »
Маск: "Досадило је да ме поредите са Хитлером"

Маск: "Досадило је да ме поредите са Хитлером"

НИН 21.01.2025
Милијардер Илон Маск изазвао је огорчење појединих корисника друштвених мрежа зато што је током председничке инаугурације Доналда Трампа отпоздравио са бине десном пруженом руком. Док се захваљивао публици, десну руку је… »
Маск: „Досадило је да ме поредите са Хитлером“

Маск: „Досадило је да ме поредите са Хитлером“

Јужне вести 21.01.2025
Гетти Имагес Милијардер Илон Маск изазвао је огорчење појединих корисника друштвених мрежа зато што је током председничке инаугурације Доналда Трампа отпоздравио са бине десном пруженом руком. Док се захваљивао публици, десну… »
Маск "запалио" интернет: Досадни су; "Сви су Хитлери" ВИДЕО

Маск "запалио" интернет: Досадни су; "Сви су Хитлери" ВИДЕО

Б92 21.01.2025
Амерички милијардер Илон Маск одговорио је критичарима на друштвеним мрежама, који су га оптужили да је салутирао нацистички на инаугурацији председника САД Доналда Трампа. Наиме, Илон Маск је рекао да су таква поређења досадна… »
„Ветерани, ви сте гласали за њих, шта сад кажете“: Илон Маск је шокирао свет потезом на Трамповој инаугурацији, и Американци…

„Ветерани, ви сте гласали за њих, шта сад кажете“: Илон Маск је шокирао свет потезом на Трамповој инаугурацији, и Американци…

Цити магазине 21.01.2025
Извршни директор Тесле и Твитера Илон Маск ударио је десном руком у груди и подигао је у ваздух током говора на инаугурационој паради Доналда Трампа. Генерални директор Тесле, близак Трамповој администрацији, подигао је десну… »

Вести дана »