Povezane vesti
Mask: „Dosadilo je da me poredite sa Hitlerom"
BBC News pre 2 dana
Nekoliko korisnika društvene mreže Iks, čiji je Mask vlasnik, uporedilo je ovaj gest sa nacističkim pozdravom. Milijarder Ilon Mask izazvao je ogorčenje pojedinih korisnika društvenih mreža zato što je tokom predsedničke inauguracije Donalda… »
Blic pre 2 dana
Milijarder Ilon Mask izazvao je ogorčenje pojedinih korisnika društvenih mreža zato što je tokom predsedničke inauguracije Donalda Trampa otpozdravio sa bine desnom pruženom rukom. Dok se zahvaljivao publici, desnu ruku je prislonio na grudi, a… »
Mask: „Dosadilo je da me poredite sa Hitlerom“
Južne vesti pre 2 dana
Getty Images Milijarder Ilon Mask izazvao je ogorčenje pojedinih korisnika društvenih mreža zato što je tokom predsedničke inauguracije Donalda Trampa otpozdravio sa bine desnom pruženom rukom. Dok se zahvaljivao publici, desnu ruku je prislonio na… »
Mask: "Dosadilo je da me poredite sa Hitlerom"
NIN pre 2 dana
Milijarder Ilon Mask izazvao je ogorčenje pojedinih korisnika društvenih mreža zato što je tokom predsedničke inauguracije Donalda Trampa otpozdravio sa bine desnom pruženom rukom. Dok se zahvaljivao publici, desnu ruku je prislonio na grudi, a… »
Radio 021 pre 2 dana
Nekoliko korisnika društvene mreže Iks, čiji je Mask vlasnik, uporedilo je ovaj gest sa nacističkim pozdravom. Getty Images Milijarder Ilon Mask izazvao je ogorčenje pojedinih korisnika društvenih mreža zato što je tokom predsedničke inauguracije… »
Mask "zapalio" internet: Dosadni su; "Svi su Hitleri" VIDEO
B92 pre 2 dana
Američki milijarder Ilon Mask odgovorio je kritičarima na društvenim mrežama, koji su ga optužili da je salutirao nacistički na inauguraciji predsednika SAD Donalda Trampa. Naime, Ilon Mask je rekao da su takva poređenja dosadna. "Iskreno… »
„Veterani, vi ste glasali za njih, šta sad kažete“: Ilon Mask je šokirao svet potezom na Trampovoj inauguraciji, i…
City magazine pre 2 dana
Izvršni direktor Tesle i Tvitera Ilon Mask udario je desnom rukom u grudi i podigao je u vazduh tokom govora na inauguracionoj paradi Donalda Trampa. Generalni direktor Tesle, blizak Trampovoj administraciji, podigao je desnu ruku na način koji je… »
Vesti dana »
Studentske blokade i odavanje pošte nastradalima u Novom Sadu, u Beogradu protest dela radnika EPS-a
RTS pre 1 satjoš 31 povezana
Studenti u blokadi objavili sat koji otkucava do 27. januara uz poruku: „Vidimo se“
N1 Info pre 12 satijoš 11 povezanih
Ministarka prosvete: Tri odsto škola u blokadi, u 97 odsto nastava
Novi magazin pre 4 satijoš 26 povezanih
Evo kada igra Novak Đoković i gde da pratite meč: Svi se pitaju kako je, saznaće usred noći
Mondo pre 1 satjoš 28 povezanih