Povezane vesti

Ivana Banfić o gubitku bebe i hodočašću: Snaga vere me je vratila na pravi put!

Ivana Banfić o gubitku bebe i hodočašću: Snaga vere me je vratila na pravi put!

Svet plus pre 31 dana
Pevačica Ivana Banfić otvoreno je govorila o gubitku bebe, tugama koje je proživela i utehi koju je pronašla u hodočašću i veri. Uprkos izazovima, njen život danas je ispunjen mirom i srećom uz porodicu i prirodu. Ivana Banfić, jedna od… »
"Doživela sam spontani pa otišla na hodočašće" Ivana Banfić ispričala sve o bolnoj temi: Ja sam borac, u molitvi sam…

"Doživela sam spontani pa otišla na hodočašće" Ivana Banfić ispričala sve o bolnoj temi: Ja sam borac, u molitvi sam…

Kurir pre 31 dana
Pop pevačica Ivana Banfić bila je veoma popularna devedesetih, međutim u jeku najveće popularnosti odlučila je da napusti estradu. Naime, Ivana Banfić je uspešno gradila muzičku karijeru i devedesetih godina postigla veliku popularnost. Ona je… »
Pevačica je izgubila bebu, pa krenula na hodočašće: "Hodali smo 64 km da zapalimo sveću"

Pevačica je izgubila bebu, pa krenula na hodočašće: "Hodali smo 64 km da zapalimo sveću"

Blic pre 31 dana
Pevačica Ivana Banfić bila je veoma popularna devedesetih, međutim u jeku najveće popularnosti odlučila je da napusti estradu. Naime, Ivana Banfić je uspešno gradila muzičku karijeru i devedesetih godina postigla veliku popularnost. Ivana je bila… »

Vesti dana »