Povezane vesti
„Nisam mogao protiv svoje škole“: Predsednik sindikata koji je postigao dogovor s Vladom za Nova.rs zašto je podneo ostavku…
Nova 21.01.2025
"Na moju odluku da podnesem ostavku na mesto predsednika reprezentativnog Sindikata radnika u prosveti Srbije uticala je isključivo odluka mog kolektiva da se priključi protestima", kaže u izjavi za Nova.rs učitelj Danilo Gligorić, koji je u ime jednog… »
Zašto je predsednik Sindikata radnika u prosveti Srbije Danilo Gligorić podneo ostavku?
Danas 21.01.2025
– Moram, a i želim da se solidarišem sa velikom većinom svog kolektiva, i kolegama u svim osnovnim školama Vračara. Da ne bih napravio ozbiljnu štetu Sindikatu obrazovanja Beograda i Sindikatu radnika u prosveti Srbije, čiji sam član, ali i… »
Predsednik reprezentativnog Sindikata radnika u prosveti Srbije podneo ostavku
Danas 20.01.2025
Predsednik reprezentativnog Sindikata radnika u prosveti Srbije Danilo Gligorić podneo je ostavku na tu funkciju, saznaje danas FoNet. Kako je Gligorić objasnio, rešio je da više ne bude na čelu sindikata u znak solidarnosti sa svojim kolegama koji… »
Vesti dana »

Hitno upozorenje RHMZ-a za istočnu Srbiju, najavljen jak pljusak sa gradom
RTS pre 26 minutajoš 30 povezanih

Šta bi bilo da smo pojeli piletinu zaraženu salmonelom? Posle 8 sati neizbežni su mučni simptomi trovanja
Mondo pre 3 satajoš 23 povezane

Sukob ispred prostorija SNS-a u Zemunu: Verbalna rasprava prerasla u gađanje predmetima
Serbian News Media pre 4 satijoš 19 povezanih

Može li Dodik da ostane predsednik Republike Srpske posle presude
BBC News pre 42 minutajoš 92 povezane

Teolog Milićević posle saslušanja: Sve je to predstava, verovatno će me isključiti iz crkve zbog mojih javnih istupa
Insajder pre 31 minutajoš 16 povezanih