Povezane vesti
"Nisam još ništa radila na sebi": Devojka Lazara Ristovskog progovorila o plastičnim operacijama: "Lepša sam sad nego sa…
Blic pre 23 sata
Veza Anice Lazić i Lazara Ristovskog već dugo privlači pažnju javnosti, a o razlici u godinama između njih, od skoro četiri decenije, naširoko se priča. Anica na društvenim mrežama često dobija sijaset komplimenata, a ne krije da sebi sad… »
“Sebi sam lepša sada!” Devojka Lazara Ristovskog progovorila o plastičnim operacijama
Vesti online pre 1 dan
Veza Anice Lazić i Lazara Ristovskog već duže vreme privlači pažnju javnosti, a naročito se komentariše razlika u godinama između njih, koja iznosi skoro četiri decenije. Iako mnogi prate svaki njihov korak, Anica se trudi da na društvenim… »
„Lepša sam sa trideset nego kada sam imala osamnaest“: Anica Lazić progovorila o plastičnim operacijama
Nova pre 1 dan
Devojka Lazara Ristovskog nedavno je govorila o svom prirodnom izgledu, te je otkrila i da li bi nešto na sebi promenila. Javnost je Anicu Lazić upoznala kao devojku Lazara Ristovskog, a pažnju je odmah privukla i prirodnom lepotom. Kako je nedavno… »
Ovo je istina o odnosu Anice Lazić i sinova Lazara ristovskog "i: o Jovanu i o Petru mislim isto", devojka čuvenog glumca…
Blic pre 1 dan
Čuveni glumac Lazar Ristovski (72) i njegova četiri decenije mlađa devojka i koleginica Anica Lazić pojavili su se nedavno na obeležavanju 65 godina Filmskog centra Srbije, a društvo im je pravio njegov sin, reditelj Petar Ristovski, o čemu se… »
Vesti dana »
Nastavljaju se blokade fakulteta i štrajk prosvetara: Protest ispred EPS-a, prosvetne inspekcije u školama
NIN pre 37 minutajoš 18 povezanih
Povređeni u staračkom domu: Jedna osoba u teškom stanju, druga puštena na kućno lečenje
Radio 021 pre 4 satijoš 16 povezanih
Prolazno naoblačenje pa temperature iznad proseka: Kakvo nas vreme očekuje narednih dana?
Danas pre 1 satjoš 13 povezanih
"Novak Đoković je najveći, u svim sportovima": Britanci priznali, Endi Marej im otvorio oči
Mondo pre 3 satajoš 15 povezanih