Povezane vesti
Pevač se oženio treći put u 63. godini: Potvrdio da se razveo, pa ubrzo obavestio javnost da je ponovo stao na ludi kamen
Blic 22.01.2025
Frontmen grupe Garavi sokak, legendarni pevač Bane Krstić pre tri godine se razveo, a prošle godine je objavio da se ponovo oženio. Bane se tada oglasio na Instagramu i objavio fotografiju sa venčanja. - Poštovani prijatelji, imam potrebu da vas… »
Ovaj pevač oženio se treći put u 63. Godini! Nedugo nakon što se razveo od druge supruge sve iznenadio informacijom da je…
Kurir 22.01.2025
Frontmen grupe Garavi sokak, legendarni pevač Bane Krstić pre tri godine se razveo, a prošle godine je objavio da se ponovo oženio. Bane se tada oglasio na Instagramu i objavio fotografiju sa venčanja. "Poštovani prijatelji, imam potrebu da vas obavestim… »
Vesti dana »
Rektor Đokić: Vlast će nastaviti represiju, spreman sam da prihvatim politički angažman ukoliko to traže studenti i građani
Insajder pre 1 satjoš 66 povezanih
"Dekana su četiri sata ispitivali, a postavili su samo dva pitanja o stradaloj studentkinji": Profesor Filozofrskog fakulteta o ponašanju policije
Nova pre 3 minutajoš 36 povezanih
U Nišu protest kao podrška rektoru i podsećanje na 17 meseci od pada nadstrešnice
Jug press pre 1 satjoš 31 povezana
Akcije rastu, nafta pada zbog nade u skori kraj sukoba sa Iranom
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 25 povezanih
Otac mu je Srbin, majka iz braka Hrvata i Bošnjaka, pokušali da je ubiju: Heroj iz BiH ispunio san u Zenici!
Telegraf pre 13 minutajoš 41 povezana