Povezane vesti

„Najstrašnije je bilo kada su mi doneli da potpišem umrlicu“: Suzana Mančić izgubila tri sina

„Najstrašnije je bilo kada su mi doneli da potpišem umrlicu“: Suzana Mančić izgubila tri sina

Nova 22.01.2025
Poznata voditeljka jednom prilikom je govorila o tome da je izgubila tri bebe i da su sve bile muškog pola. Suzana Mančić ponosna je majka dve ćerke, a jednom prilikom govorila o najbolnijim temama njenog privatnog života. Naime, pre nego što je dobila… »
"Izgubila sam tri sina" Potresno priznanje Suzane Mančić: Najstrašnije je bilo kad su mi doneli da potpišem umrlicu, to je…

"Izgubila sam tri sina" Potresno priznanje Suzane Mančić: Najstrašnije je bilo kad su mi doneli da potpišem umrlicu, to je…

Kurir 22.01.2025
Suzana Mančić jednom prilikom govorila je o borbi sa potomstvo, i u bolnoj ispovesti priznala da je izgubila tri sina. Voditeljka je tri puta izgubila bebu, a lekari su sva tri puta rekli da je reč o sinovima. - Ja sam jaka žena i sve što mi se dešavalo… »
"Izgubila sam tri sina": Potresno priznanje Suzane Mančić: "Najstrašnije je bilo kada su mi doneli da potpišem umrlicu"

"Izgubila sam tri sina": Potresno priznanje Suzane Mančić: "Najstrašnije je bilo kada su mi doneli da potpišem umrlicu"

Blic 22.01.2025
Voditeljka Suzana Mančić jednom prilikom govorila je o borbi sa potomstvo, i u bolnoj ispovesti priznala da je izgubila tri sina. Suzana Mančić je tri puta izgubila bebu, a lekari su sva tri puta rekli da je reč o sinovima. - Ja sam jaka žena i sve što… »

Vesti dana »