Повезане вести

„Најстрашније је било када су ми донели да потпишем умрлицу“: Сузана Манчић изгубила три сина

„Најстрашније је било када су ми донели да потпишем умрлицу“: Сузана Манчић изгубила три сина

Нова 22.01.2025
Позната водитељка једном приликом је говорила о томе да је изгубила три бебе и да су све биле мушког пола. Сузана Манчић поносна је мајка две ћерке, а једном приликом говорила о најболнијим темама њеног приватног живота. Наиме… »
"Изгубила сам три сина" Потресно признање Сузане Манчић: Најстрашније је било кад су ми донели да потпишем умрлицу, то је…

"Изгубила сам три сина" Потресно признање Сузане Манчић: Најстрашније је било кад су ми донели да потпишем умрлицу, то је…

Курир 22.01.2025
Сузана Манчић једном приликом говорила је о борби са потомство, и у болној исповести признала да је изгубила три сина. Водитељка је три пута изгубила бебу, а лекари су сва три пута рекли да је реч о синовима. - Ја сам јака жена… »
"Изгубила сам три сина": Потресно признање Сузане Манчић: "Најстрашније је било када су ми донели да потпишем умрлицу"

"Изгубила сам три сина": Потресно признање Сузане Манчић: "Најстрашније је било када су ми донели да потпишем умрлицу"

Блиц 22.01.2025
Водитељка Сузана Манчић једном приликом говорила је о борби са потомство, и у болној исповести признала да је изгубила три сина. Сузана Манчић је три пута изгубила бебу, а лекари су сва три пута рекли да је реч о синовима. - Ја… »

Вести дана »