Povezane vesti
„Ležala sam vezana dok su pravili selfi sa mnom“: Ana Nikolić otkrila mučne detalje sa porođaja u „Narodnom frontu“…
Nova pre 10 dana
Pevačica Ana Nikolić otkrila je u emisiji kod Ognjena Amidžića detalje svog iskustva na porođaju. Ana Nikolić se porodila 2018. godine i dobila ćerkicu Taru. Njen porođaj nije bio lak, o čemu je ranije govorila. Kako je pevačica otkrila, zbog… »
"Ležala sam vezana dok su pravili selfi sa mnom": Ana Nikolić progovorila o porođaju: "Mogla sam to i u Monaku"
Blic pre 11 dana
Pevačica Ana Nikolić je jednom prilikom otkrila detalje njenog porođaja kada je na svet donela ćerku Taru, koju je dobila u braku sa Stefanom Đurićem Rastom. Naime, Ana Nikolić se porodila 2018. godine i dobila je ćerku Taru. Pevačica je jednom… »
Vesti dana »
Nastavljena blokada u novom sadu: Studenti u blokadi najavili da na Mostu slobode ostaju do danas u 15 sati
Kurir pre 1 satjoš 24 povezane
Tramp potpisao izvršnu uredbu o uvođenju carina na robu iz Kanade, Kine i Meksika, reagovale sve tri države
Euronews pre 1 satjoš 13 povezanih
Promrzle demonstrante u Novom Sadu dočekali čaj i palačinke, podrška pop ikone Madone
BBC News pre 51 minutajoš 11 povezanih