Povezane vesti

Čim sam video našeg anđela, znao sam, bila je sva modra: Bolne reči oca bebe koja je nađena mrtva na Čukarici

Čim sam video našeg anđela, znao sam, bila je sva modra: Bolne reči oca bebe koja je nađena mrtva na Čukarici

Telegraf pre 17 sati
Preporučujemo. U jednom beogradskom naselju na Čukarici, kako je Telegraf objavio, jutros oko 5 časova otac D. K. (24) i majka M.S. (24) zatekli su svoju bebu, devojčicu, staru 2 meseca mrtvu i pozvali policiju i Hitnu pomoć. Na telu nema tragova… »
"Ženo, ode nam: Dete!" Potresne reči oca bebe koja je jutros pronađena mrtva na Čukarici: "Gledala me sinoć, nije skidala…

"Ženo, ode nam: Dete!" Potresne reči oca bebe koja je jutros pronađena mrtva na Čukarici: "Gledala me sinoć, nije skidala…

Blic pre 18 sati
"Žena me je pozvala i rekla da nam dete ne diše i da je pomodrilo. Ja sam uspeo samo da izgovorim: "Ženo, ode nam dete!"", priča za "Blic" Denis K., otac bebe koja je jutros iznenada preminula u njihovoj porodičnoj kući na Čukarici. Vidno potresen… »
"Bila je modra, srce mi se steglo" Potresna ispovest oca čija je beba preminula na Čukarici: Sinoć smo se igrali, bila je…

"Bila je modra, srce mi se steglo" Potresna ispovest oca čija je beba preminula na Čukarici: Sinoć smo se igrali, bila je…

Kurir pre 18 sati
- Žena je ustala kako bi nahranila našu bebu, a onda me je panično pozvala da dođem. Kada sam došao i video našeg anđela znao sam da više nije živa. Bila je modra. Srce mi se steglo. Ovim potresnim rečima počeo je svoju ispovest D. M. koji je… »
"Žena me pozala i rekla da dete ne diše": Potresna ispovest oca bebe koja je pronađena bez znakova života na Čukarici

"Žena me pozala i rekla da dete ne diše": Potresna ispovest oca bebe koja je pronađena bez znakova života na Čukarici

Mondo pre 18 sati
Oglasio se otac bebe koja je pronađena bez znakova života na Čukarici. "Žena me je pozvala i rekla da nam dete ne diše i da je pomodrilo. Ja sam uspeo samo da izgovorim: "Ženo, ode nam dete!"", priča za "Blic" Denis K., otac bebe koja je jutros… »

Vesti dana »