Повезане вести
Чим сам видео нашег анђела, знао сам, била је сва модра: Болне речи оца бебе која је нађена мртва на Чукарици
Телеграф 22.01.2025
Препоручујемо. У једном београдском насељу на Чукарици, како је Телеграф објавио, јутрос око 5 часова отац Д. К. (24) и мајка М.С. (24) затекли су своју бебу, девојчицу, стару 2 месеца мртву и позвали полицију и Хитну помоћ. На… »
"Жено, оде нам: Дете!" Потресне речи оца бебе која је јутрос пронађена мртва на Чукарици: "Гледала ме синоћ, није скидала…
Блиц 22.01.2025
"Жена ме је позвала и рекла да нам дете не дише и да је помодрило. Ја сам успео само да изговорим: "Жено, оде нам дете!"", прича за "Блиц" Денис К., отац бебе која је јутрос изненада преминула у њиховој породичној кући на… »
"Жена ме позала и рекла да дете не дише": Потресна исповест оца бебе која је пронађена без знакова живота на Чукарици
Мондо 22.01.2025
Огласио се отац бебе која је пронађена без знакова живота на Чукарици. "Жена ме је позвала и рекла да нам дете не дише и да је помодрило. Ја сам успео само да изговорим: "Жено, оде нам дете!"", прича за "Блиц" Денис К., отац бебе… »
"Била је модра, срце ми се стегло" Потресна исповест оца чија је беба преминула на Чукарици: Синоћ смо се играли, била је…
Курир 22.01.2025
- Жена је устала како би нахранила нашу бебу, а онда ме је панично позвала да дођем. Када сам дошао и видео нашег анђела знао сам да више није жива. Била је модра. Срце ми се стегло. Овим потресним речима почео је своју исповест… »
Вести дана »
Почиње пријава нелегалних објеката, дигитална платформа отворена у 4.00 - какав је поступак
Н1 Инфо пре 40 минутајош 14 повезаних
Трамп оптужио Зеленског да није прочитао предлог за мир у Украјини
Н1 Инфо пре 25 минутајош 14 повезаних
Страшни Јокић стао на корак од трипл-дабла, али фантастичном партијом срушио шарлот! Србин и Канађанин направили шоу, са 62 поена угасили ривала!
Курир пре 55 минутајош 17 повезаних
(Видео) Небо изнад Камбоџе гори након провокација, Тајланд извео ваздушни напад
Дневник пре 15 минутајош 10 повезаних