Повезане вести
Чим сам видео нашег анђела, знао сам, била је сва модра: Болне речи оца бебе која је нађена мртва на Чукарици
Телеграф 22.01.2025
Препоручујемо. У једном београдском насељу на Чукарици, како је Телеграф објавио, јутрос око 5 часова отац Д. К. (24) и мајка М.С. (24) затекли су своју бебу, девојчицу, стару 2 месеца мртву и позвали полицију и Хитну помоћ. На… »
"Жено, оде нам: Дете!" Потресне речи оца бебе која је јутрос пронађена мртва на Чукарици: "Гледала ме синоћ, није скидала…
Блиц 22.01.2025
"Жена ме је позвала и рекла да нам дете не дише и да је помодрило. Ја сам успео само да изговорим: "Жено, оде нам дете!"", прича за "Блиц" Денис К., отац бебе која је јутрос изненада преминула у њиховој породичној кући на… »
"Жена ме позала и рекла да дете не дише": Потресна исповест оца бебе која је пронађена без знакова живота на Чукарици
Мондо 22.01.2025
Огласио се отац бебе која је пронађена без знакова живота на Чукарици. "Жена ме је позвала и рекла да нам дете не дише и да је помодрило. Ја сам успео само да изговорим: "Жено, оде нам дете!"", прича за "Блиц" Денис К., отац бебе… »
"Била је модра, срце ми се стегло" Потресна исповест оца чија је беба преминула на Чукарици: Синоћ смо се играли, била је…
Курир 22.01.2025
- Жена је устала како би нахранила нашу бебу, а онда ме је панично позвала да дођем. Када сам дошао и видео нашег анђела знао сам да више није жива. Била је модра. Срце ми се стегло. Овим потресним речима почео је своју исповест… »
Вести дана »
Уживо: Ове локације немају другу пумпу осим НИС-ове, министарка најавила план
Блиц пре 15 минутајош 47 повезаних
Ових деветоро студената је на удару власти због Видовданског протеста: Терете их за припремање дела против уставног уређења
Глас Зајечара пре 7 сатијош 29 повезаних
ИАЕА: у нуклеарки Фукушима након земљотреса, нису откривене абнормалности
Политика пре 56 минутајош 25 повезаних
Зеленски: Амерички мировни план сада смањен на 20 тачака, нема компромиса када је реч о територији
Н1 Инфо пре 26 минутајош 82 повезане