Povezane vesti
Čim sam video našeg anđela, znao sam, bila je sva modra: Bolne reči oca bebe koja je nađena mrtva na Čukarici
Telegraf 22.01.2025
Preporučujemo. U jednom beogradskom naselju na Čukarici, kako je Telegraf objavio, jutros oko 5 časova otac D. K. (24) i majka M.S. (24) zatekli su svoju bebu, devojčicu, staru 2 meseca mrtvu i pozvali policiju i Hitnu pomoć. Na telu nema tragova… »
"Ženo, ode nam: Dete!" Potresne reči oca bebe koja je jutros pronađena mrtva na Čukarici: "Gledala me sinoć, nije skidala…
Blic 22.01.2025
"Žena me je pozvala i rekla da nam dete ne diše i da je pomodrilo. Ja sam uspeo samo da izgovorim: "Ženo, ode nam dete!"", priča za "Blic" Denis K., otac bebe koja je jutros iznenada preminula u njihovoj porodičnoj kući na Čukarici. Vidno potresen, Denis… »
"Žena me pozala i rekla da dete ne diše": Potresna ispovest oca bebe koja je pronađena bez znakova života na Čukarici
Mondo 22.01.2025
Oglasio se otac bebe koja je pronađena bez znakova života na Čukarici. "Žena me je pozvala i rekla da nam dete ne diše i da je pomodrilo. Ja sam uspeo samo da izgovorim: "Ženo, ode nam dete!"", priča za "Blic" Denis K., otac bebe koja je jutros iznenada… »
"Bila je modra, srce mi se steglo" Potresna ispovest oca čija je beba preminula na Čukarici: Sinoć smo se igrali, bila je…
Kurir 22.01.2025
- Žena je ustala kako bi nahranila našu bebu, a onda me je panično pozvala da dođem. Kada sam došao i video našeg anđela znao sam da više nije živa. Bila je modra. Srce mi se steglo. Ovim potresnim rečima počeo je svoju ispovest D. M. koji je nažalost… »
Vesti dana »

Evropa spremila odgovor Trampu: Sve je jasnije da Zelenski neće predati teritorije Rusiji
Mondo pre 1 satjoš 34 povezane

Nova pobeda košarkaša Srbije pred Evrobasket: Jokić razbio Grke na pripremnom turniru na Kipru
Dnevnik pre 24 satajoš 26 povezanih

Zelenski: Neće biti druge podele Ukrajine; da li bi Ankoridž na Aljasci mogao biti mesto istorijskog sastanka
RTS pre 1 satjoš 160 povezanih

Završen finalni protest „Pravda spava, vi nećete“: Građani ispred vile Mir tražili od Vučića da raspiše izbore
Nedeljnik pre 24 satajoš 16 povezanih