Povezane vesti
O zagrljaju Đokovića i Marija: „Zahvalan sam što je tu"
BBC News 22.01.2025
Novak Đoković kaže da je grljenje trenera Endija Marija posle pobede nad Karlosom Alkarazom na Australijan openu bio „gest zahvalnosti“. Prvo se čuo urlik. Usledio je nežni zagrljaj. Sve emocije Novaka Đokovića izbile su na površino posle pobede u… »
O zagrljaju Đokovića i Marija: „Zahvalan sam što je tu“
Danas 22.01.2025
Prvo se čuo urlik. Usledio je nežni zagrljaj. Sve emocije Novaka Đokovića izbile su na površino posle pobede u četvrtfinalu Australijan opena nad Karlosom Alkarazom, uprkos logici, očekivanjima i svim predviđanjima. Odišući radost i olakšanje, Đoković se… »
O zagrljaju Đokovića i Marija: "Zahvalan sam što je tu"
NIN 22.01.2025
Prvo se čuo urlik. Usledio je nežni zagrljaj. Sve emocije Novaka Đokovića izbile su na površino posle pobede u četvrtfinalu Australijan opena nad Karlosom Alkarazom, uprkos logici, očekivanjima i svim predviđanjima. Odišući radost i olakšanje, Đoković se… »
O zagrljaju Đokovića i Marija: „Zahvalan sam što je tu"
Radio 021 22.01.2025
Novak Đoković kaže da je grljenje trenera Endija Marija posle pobede nad Karlosom Alkarazom na Australijan openu bio „gest zahvalnosti“. Getty Images Đoković i Mari su 36 puta igrali jedan protiv drugog, od čega u sedam grend slem finala Prvo se čuo… »
O zagrljaju Đokovića i Marija: „Zahvalan sam što je tu“
Južne vesti 22.01.2025
Getty Images Đoković i Mari su 36 puta igrali jedan protiv drugog, od čega u sedam grend slem finala Prvo se čuo urlik. Usledio je nežni zagrljaj. Sve emocije Novaka Đokovića izbile su na površino posle pobede u četvrtfinalu Australijan opena nad… »
Vesti dana »

RHMZ upozorava na visoke temperature u Srbiji do 17. avgusta – i do 40 stepeni
RTV Novi Pazar pre 1 satjoš 38 povezanih

Novaković (DS): Pretučen naš član u Novom Sadu, nasilje režima u odlasku
Beta pre 20 minutajoš 24 povezane

Pred susret Trampa i Putina, Evropa traži da Ukrajina bude deo pregovora
Južne vesti pre 2 satajoš 33 povezane

Pojačane saobraćajne kontrole i hermetičko zatvaranje Guče tokom festivala trubača
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 13 povezanih

"Nagledao sam se svega i svačega, hteo sam da pomognem": Tadić otkio da li se kaje zbog reprezentacije
Mondo pre 49 minutajoš 17 povezanih