Povezane vesti

O zagrljaju Đokovića i Marija: „Zahvalan sam što je tu"

BBC News pre 18 sati
Novak Đoković kaže da je grljenje trenera Endija Marija posle pobede nad Karlosom Alkarazom na Australijan openu bio „gest zahvalnosti“. Prvo se čuo urlik. Usledio je nežni zagrljaj. Sve emocije Novaka Đokovića izbile su na površino posle… »
O zagrljaju Đokovića i Marija: "Zahvalan sam što je tu"

O zagrljaju Đokovića i Marija: "Zahvalan sam što je tu"

NIN pre 18 sati
Prvo se čuo urlik. Usledio je nežni zagrljaj. Sve emocije Novaka Đokovića izbile su na površino posle pobede u četvrtfinalu Australijan opena nad Karlosom Alkarazom, uprkos logici, očekivanjima i svim predviđanjima. Odišući radost i olakšanje… »
O zagrljaju Đokovića i Marija: „Zahvalan sam što je tu“

Danas pre 17 sati
Prvo se čuo urlik. Usledio je nežni zagrljaj. Sve emocije Novaka Đokovića izbile su na površino posle pobede u četvrtfinalu Australijan opena nad Karlosom Alkarazom, uprkos logici, očekivanjima i svim predviđanjima. Odišući radost i olakšanje… »

Južne vesti pre 18 sati
Getty Images Đoković i Mari su 36 puta igrali jedan protiv drugog, od čega u sedam grend slem finala Prvo se čuo urlik. Usledio je nežni zagrljaj. Sve emocije Novaka Đokovića izbile su na površino posle pobede u četvrtfinalu Australijan opena nad… »

Radio 021 pre 18 sati
Novak Đoković kaže da je grljenje trenera Endija Marija posle pobede nad Karlosom Alkarazom na Australijan openu bio „gest zahvalnosti“. Getty Images Đoković i Mari su 36 puta igrali jedan protiv drugog, od čega u sedam grend slem finala Prvo se… »

Vesti dana »