Povezane vesti
(Foto) kožni bodi sa lancima, čizme preko kolena i mrežaste čarape: Šok izdanje naše pevačice (52): "Fotošop dolazi naknadno"…
Blic 22.01.2025
Pevačica Stojanka Stoja Novaković (52) šokirala je javnost svojom najnovijom objavom na društvenim mrežama. Naime, Stoja je na svom Instagram profilu podelila fotografiju, a njen stajling pokrenuo je mnoštvo komentara. Folkerka je pozirala u crnom… »
Samo bodi, lanci i čipkaste čarape! Šok izdanje Stoje Novaković (52): Pevačica pokazala sve obline, njena fotka zapalila…
Kurir 22.01.2025
Pevačica Stojanka Stoja Novaković šokirala je javnost novijom objavom, kojom je odlučila da pokaže svoje telčo u šestoj deceniji. Ona je na svom Instagram profilu podelila fotografiju, a njen stajling pokrenuo je lavinu komentara. Folkerka se slikala u… »
Vesti dana »

Srpska IT asocijacija: Ukidanje podsticaja ugrožava poslovanje i poverenje investitora
N1 Info pre 1 satjoš 14 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 31 minutajoš 28 povezanih

"Srpsko društvo i univerziteti na raskrsnici, vlast igra poteze koji nisu zakoniti": Osmi dan blokade kod Vlade
N1 Info pre 1 satjoš 12 povezanih

Moćan saveznik okreće leđa Iranu? Zatvaraju granicu prema Islamskoj Republici! Stigao odgovor koji će razočarati ajatolaha!
Kurir pre 51 minutajoš 20 povezanih