Povezane vesti
Prvo "Bred Pit", a sada i Indira; Pevačica se hitno oglasila: "Nisam to ja" FOTO
B92 22.01.2025
Javne ličnosti često su meta raznih prevara na društvenim mrežama. Kao i kod drugih ljudi i kod njih se dešava da budu zloupotrebljeni i da drugi iskoriste njihovo ime kako bi ostvarili svoj cilj. Među mnogima, koji su iskusili ovako nešto, našla se i… »
"Neko je iskoristio moje ime da vas navuče na prevaru" Srpska pevačica (58) se hitno oglasila: "Odmah blokirajte i prijavite"
Blic 21.01.2025
Javne ličnosti često su meta raznih prevara na društvenim mrežama gde se njihovo ime zloupotrebljava. Među njima se sada našla i pevačica Indira Radić (58) koja se tim povodom odmah oglasila. Naime, Indira je na svom Fejsbuk nalogu molila sve da ne… »
Vesti dana »
Đokić: Novi Sastav REM-a problematičan, nisam ni očekivala da će vlast dozvoliti da se kreira nezavisni REM
Mašina pre 26 minutajoš 63 povezane
BLOG UŽIVO „Ovo može da bude kobno po mene, ali možda će po vas biti dobro“: Obraćanje Dijane Hrke, kaže da joj je lošije, ali da ide do kraja
Nova pre 42 minutajoš 110 povezanih
Srbija ovo ne pamti: Evo šta se desilo pred meč sa Engleskom! "Orlovi" gledaju i ne mogu da se čudom načude
Večernje novosti pre 7 minutajoš 40 povezanih
Milan Antonijević potvrdio da je kandidat SNS za Poverenika za zaštitu ravnopravnosti
N1 Info pre 2 satajoš 17 povezanih
Temperatura i do -2 i duže zadržavanje magle Evo kakvo nas vreme očekuje sutra
Alo pre 2 satajoš 28 povezanih