Povezane vesti

I Šelton kritikovao emitere u Melburnu

I Šelton kritikovao emitere u Melburnu

Sportske.net pre 11 sati
Američki teniser Ben Šelton plasirao se danas u polufinale Otvorenog prvenstva Australije, pošto je u Melburnu savladao italijanskog igrača Lorenca Sonega sa 6:4, 7:5, 4:6, 7:6 (4). Meč između Šeltona i Sonega, 20. i 55. tenisera sveta, trajao je… »
Novakovo i karlosovo Rivalstvo je najveće u tenisu: Svetski broj jedan nema dilemu!

Novakovo i karlosovo Rivalstvo je najveće u tenisu: Svetski broj jedan nema dilemu!

Hot sport pre 12 sati
Evo šta je imao da poruči! Janik Siner pokazao je vrhunsku formu u četvrtfinalu Australijan opena, savladavši Aleksa de Minora ubedljivo sa 3-0 (6:3, 6:2, 6:1). Italijan je dominirao od početka do kraja, ne ostavljajući protivniku prostora za… »
Već se zna u kom terminu igraju Đoković i Zverev?

Već se zna u kom terminu igraju Đoković i Zverev?

Vesti online pre 12 sati
Novak Đoković i Aleksander Zverev sastaju se u polufinalu Australijan opena u petak, a raspored obično izlazi dan pre oko 17-18 sati po lokalnom vremenu. Međutim, čini se da Džim Kurijer, četvorostruki grend slem šampion koji već dugo radi kao… »
Neće vam se svideti Novakov polufinalni termin

Neće vam se svideti Novakov polufinalni termin

B92 pre 12 sati
Nezvanično je potvrđeno kada će Novak Đoković opet na teren na Australijan openu. Đokovića u petak čeka polufinale Grend slema u Melburnu, protiv Aleksandera Zvereva. Iako još uvek nezvanično, Džim Kurijer je otkrio da će Srbin i Nemac igrati… »
Novak mu je spustio slušalicu i mislili smo nema oproštaja: Dok svi ćute, prvi je Amerikanac stao uz njega

Novak mu je spustio slušalicu i mislili smo nema oproštaja: Dok svi ćute, prvi je Amerikanac stao uz njega

Mondo pre 13 sati
Ben Šelton prvi koji je podigao glas na Australijan openu uz Novaka Đokovića. Ne žele više da trpe teniseri sramotno ponašanje brodkastera. Srpski teniser Novak Đoković bio je vrlo besan zbog toga što je novinar Toni Džouns ismevao njega i… »
Kurijer otkrio, Novak na Zvereva u dnevnom terminu?

Kurijer otkrio, Novak na Zvereva u dnevnom terminu?

Sportske.net pre 13 sati
Srpski teniser Novak Đoković igraće u polufinalu Australijan opena protiv Saše Zvereva, meč je zakazan za petak, ali termin istog još uvek nije zvaničan jer organizatori turnira nisu odredili satnicu u ovom trenutku. Ipak, prema rečima novinara… »
Katastrofa: Evo kada Đoković igra polufinale Australijan opena!

Katastrofa: Evo kada Đoković igra polufinale Australijan opena!

Hot sport pre 14 sati
Zaista nije moglo gore za Novakove fanove! Iako još uvek nema zvanične potvrde, prema rečima teniske legende Džima Kurijera, Novak Đoković će u petak igrati polufinale Australijan opena protiv Aleksandera Zvereva u dnevnom terminu. Očekuje se da… »
Australijan open, najnovije vesti: Još jedan neviđen skandal TV komentatora u Melburnu!

Australijan open, najnovije vesti: Još jedan neviđen skandal TV komentatora u Melburnu!

Večernje novosti pre 14 sati
Australijan open 2025 je ponovo u žiži svetske javnosti, i to ne po dobru. FOTO: Tanjug/AP Ben Šelton, 22-godišnji Amerikanac koji je prošao u polufinale Australijan opena pobedom nad Lorencom Sonegom, prilično se razbesneo zbog onoga što se… »
Otkrio kada Novak igra i izazvao skandal! Čuli se zvižduci u programu uživo, neverovatan kiks organizatora!

Otkrio kada Novak igra i izazvao skandal! Čuli se zvižduci u programu uživo, neverovatan kiks organizatora!

Mondo pre 15 sati
Američki novinar Džim Kurijer napravio je skandal na Australijan openu. Nekadašnji američki teniser Džim Kurijer, sada novinar na Australijan openu, saopštio je pre organizatora da će Novak Đoković igrati protiv Saše Zvereva u petak u dnevnom… »
Posle Đokovića, još jedan teniser podigao glas zbog emitera na Australijan openu

Posle Đokovića, još jedan teniser podigao glas zbog emitera na Australijan openu

Nova pre 15 sati
Američki teniser, Ben Šelton, kritikovao je zvaničnog televizijskog emitera na Australijan openu zbog nekih pitanja i komentara. Novak Đoković se pobunio takođe zbog tretmana voditelja televizije „9news“, Tonija Džonsa, a i njega je u jednom… »
Siner posle plasmana u polufinale pričao o Novaku Đokoviću

Siner posle plasmana u polufinale pričao o Novaku Đokoviću

Danas pre 16 sati
Italijanski teniser Janik Siner je slavio sa 3:0 (6:3, 6:2, 6:1) protiv domaćeg igrača Aleksa de Minora i plasirao se u polufinale Australijan opena. Nakon analize okršaja sa De Minorom, Siner se osvrnuo na teniski spektakl koji su priredili Novak… »
Siner: Gledao sam Novakov i Karlosov meč do kraja, znao sam da mogu da spavam dugo

Siner: Gledao sam Novakov i Karlosov meč do kraja, znao sam da mogu da spavam dugo

Sportski žurnal pre 16 sati
Danas sam se osećao dobro, ranim brejkom u svakom setu je put do trijumfa bio lakši. Najbolji teniser sveta Italijan Janik Siner izjavio je da je zadovoljan pobedom protiv Aleksa de Minora i plasmanom u polufinale Australijan opena. Siner je u… »
Šelton: Nije samo onaj lik koji se rugao Novaku, ne poštuju nas

Šelton: Nije samo onaj lik koji se rugao Novaku, ne poštuju nas

Sport klub pre 16 sati
Nakon što su novinari "ispucali" sva pitanja na konferenciji Bena Šeltona, mladi teniser sam je poželeo nešto da doda. „Želeo bih da kažem još jednu stvar. Ove nedelje sam bio malo šokiran načinom na koji brodkasteri tretiraju igrače. Onaj lik… »
Neverovatan kiks organizatora Australijan opena, novinar otkrio kada će Đoković na teren

Neverovatan kiks organizatora Australijan opena, novinar otkrio kada će Đoković na teren

Nova pre 16 sati
Novak Đoković, srpski teniser i desetostruki šampion Australijan opena, na teren u polufinalu turnira u Melburnu bi trebalo da izađe u dnevnom terminu u petak. Nekadašnji teniser i sadašnji komentator i novinar Džim Kurijer je u razgovoru sa… »
Siner nije spavao zbog poraza Alkaraza: Ono je bilo finale...

Siner nije spavao zbog poraza Alkaraza: Ono je bilo finale...

Večernje novosti pre 16 sati
Novak Đoković se plasirao u polufinale Australijan opena 2025. u utorak, a u sredu je to uradio momak koji ga je prošle godine izbacio sa ovog grend slema upravo na korak od finala - Janik Siner. Italijan je posle svog trijumfa priznao da je pažljivo… »
Posle Đokovića, glas podigao i Šelton: "Pomalo sam šokiran" VIDEO

Posle Đokovića, glas podigao i Šelton: "Pomalo sam šokiran" VIDEO

B92 pre 16 sati
Američki teniser Ben Šelton kritikovao je neka od pitanja i komentare predstavnika zvaničnog televizijskog emitera na Australijan openu. "Jedna stvar koju želim da kažem pre nego što završimo: Bio sam pomalo šokiran ove nedelje načinom na koji su… »
Već se zna u kom terminu igraju Đoković i Zverev?!

Već se zna u kom terminu igraju Đoković i Zverev?!

Sport klub pre 16 sati
Novak Đoković i Aleksander Zverev sastaju se u polufinalu Australijan opena u petak, a raspored obično izlazi dan pre oko 17-18 sati po lokalnom vremenu. Međutim, čini se da Džim Kurijer, četvorostruki grend slem šampion koji već dugo radi kao… »
Kompletiran spisak polufinalista na AO: Siner rutinski slavio

Kompletiran spisak polufinalista na AO: Siner rutinski slavio

Danas pre 17 sati
Italijanski teniser Janik Siner pobedio je u poslednjem četvrfinalu Australijan opena domaćeg predstavnika Aleksa De Minora sa 3:0 (6:3, 6:2, 6:1). Uprkos zdravstvenim i problemima sa vrućinom u Melburnu tokom prošlog meča, branilac titule nije imao… »
"Odgledao sam Đokovića do kraja": Siner gazi na Australijan openu, ali morao je da pomene Novaka!!

"Odgledao sam Đokovića do kraja": Siner gazi na Australijan openu, ali morao je da pomene Novaka!!

Mondo pre 17 sati
Janik Siner je posle pobede nad Aleksom de Minorom na Australijan openu govorio o Novaku Đokoviću. Janik Siner se plasiraou polufinale Australijan opena, nakon što je savladao domaćina turnira Aleksa de Minora sa 3:0 (6:3, 6:2, 6:1). Kao što i sam… »
Siner se prošetao do polufinala sa Šeltonom

Siner se prošetao do polufinala sa Šeltonom

Sportski žurnal pre 17 sati
U drugom polufinalu prvog gren slem turnira sezone sastaće se Srbin Novak Đoković i Nemac Aleksander Zverev. Italijanski teniser Janik Siner plasirao se u polufinale Australijan opena, u četvrtfinalu u Melburnu pobedio je Australijanca Aleksa de… »
Siner lako do polufinala Australijan opena

NIN pre 17 sati
Prvi teniser sveta Janik Siner plasirao se danas u polufinale Australijan opena, pošto je u Melburnu pobedio domaćeg igrača Aleksa de Minora sa 6:3, 6:2, 6:1. Italijanski igrač je savladao osmog tenisera sveta za sat i 48 minuta. Siner je tokom celog… »

Radio sto plus pre 17 sati
Italijanski igrač je savladao osmog tenisera sveta za sat i 48 minuta. Siner je tokom celog meča kontrolisao rezultat, nedozvolivši rivalu nijedan brejk. Sa druge strane, Italijan je napravio ukupno šest brejkova, jedan u prvom setu (četvrti gem)… »
Kakav Siner, strašan Siner: Italijan razvalio miljenika domaće publike i poslao ozbiljnu pretnju Đokoviću

Kakav Siner, strašan Siner: Italijan razvalio miljenika domaće publike i poslao ozbiljnu pretnju Đokoviću

Telegraf pre 18 sati
Preporučujemo. Očekivalo se da će Janik Siner doći do polufinala Australijan opena, ali da će to biti ovako ubedljivo protiv miljenika domaće publike definitivno nije. Aleks de Minor je bio nemoćan protiv prvog na svetu i na kraju je "razvaljen" u… »
Evo kako prolaz Janika Sinera u polufinale AO utiče na Novaka: Italijan nehotice pomogao Đokoviću

Evo kako prolaz Janika Sinera u polufinale AO utiče na Novaka: Italijan nehotice pomogao Đokoviću

Telegraf pre 18 sati
Preporučujemo. Prvi teniser sveta Janik Siner plasirao se u polufinale Australijan Opena komotnom pobedom protiv Aleksa De Minora, a uz to što je nastavio hod ka odbrani titule, sklonio je iz žreba jedinog igrača koji je mogao da stane ispred Novaka… »
Sinera pitali za Đokovićev meč, on vešto izbegao odgovor: "Osećam se kao novinar, teško je kada me tako..."

Sinera pitali za Đokovićev meč, on vešto izbegao odgovor: "Osećam se kao novinar, teško je kada me tako..."

Telegraf pre 18 sati
Preporučujemo. Italijanski teniser Janik Siner poslednji je polufinalista Australijan opena, pošto je u četvrtfinalu do nogu dotukao Aleksa de Minora sa 3-0 (6:3, 6:2, 6:1) i tako poslao poruku svim narednim rivalima Nakon meča je opširnu izjavu na… »
Šelton se plasirao u polufinale Australijan opena

Šelton se plasirao u polufinale Australijan opena

Radio sto plus pre 20 sati
Meč između Šeltona i Sonega, 20. i 55. tenisera sveta, trajao je tri sata i 50 minuta. Šelton je do ključne prednosti u prvom setu došao u devetom gemu, a u narednom gemu na svoj serivs iskoristio je prvu set loptu. Američki teniser je u drugom… »

Vesti dana »