Повезане вести

Рогановић: Благојевић тражи директан фудбал, време је за трофеј у Хумској (видео)

Рогановић: Благојевић тражи директан фудбал, време је за трофеј у Хумској (видео)

Спортски журнал 22.01.2025
Ми бекови смо стално у покрету, крећемо се напред назад, улазимо унутра. Фудбалер Партизана Милан Рогановић рекао је да нови тренер екипе Срђан Благбојевић од играча захтева директан фудбал и додао да је време да у Хумску ове… »
Ми смо Партизан и противници би требало да нас се плаше: Фудбалер црно- белих послао моћну поруку! (видео)

Ми смо Партизан и противници би требало да нас се плаше: Фудбалер црно- белих послао моћну поруку! (видео)

Хот спорт 22.01.2025
Млади бек Партизана о директном фудбалу, модерној игри и амбицијама за освајање Купа Србије! Фудбалер Партизана, Милан Рогановић, изјавио је да од доласка новог тренера, Срђана Благојевића, екипа тренира директан и офанзиван… »
"Ми смо Партизан и противници би требало да нас се плаше"

"Ми смо Партизан и противници би требало да нас се плаше"

Б92 22.01.2025
Фудбалер Партизана Милан Рогановић рекао је да нови тренер екипе Срдјан Благојевић од играча захтева директан фудбал и додао да је време да у Хумску ове године стигне трофеј, мислећи на Куп Србије. "Шеф Срдјан Благојевић тражи од… »

Вести дана »