Povezane vesti

Roganović: Blagojević traži direktan fudbal, vreme je za trofej u Humskoj (video)

Roganović: Blagojević traži direktan fudbal, vreme je za trofej u Humskoj (video)

Sportski žurnal 22.01.2025
Mi bekovi smo stalno u pokretu, krećemo se napred nazad, ulazimo unutra. Fudbaler Partizana Milan Roganović rekao je da novi trener ekipe Srđan Blagbojević od igrača zahteva direktan fudbal i dodao da je vreme da u Humsku ove godine stigne trofej… »
Mi smo Partizan i protivnici bi trebalo da nas se plaše: Fudbaler crno- belih poslao moćnu poruku! (video)

Mi smo Partizan i protivnici bi trebalo da nas se plaše: Fudbaler crno- belih poslao moćnu poruku! (video)

Hot sport 22.01.2025
Mladi bek Partizana o direktnom fudbalu, modernoj igri i ambicijama za osvajanje Kupa Srbije! Fudbaler Partizana, Milan Roganović, izjavio je da od dolaska novog trenera, Srđana Blagojevića, ekipa trenira direktan i ofanzivan fudbal. Mladi desni bek… »
"Mi smo Partizan i protivnici bi trebalo da nas se plaše"

"Mi smo Partizan i protivnici bi trebalo da nas se plaše"

B92 22.01.2025
Fudbaler Partizana Milan Roganović rekao je da novi trener ekipe Srdjan Blagojević od igrača zahteva direktan fudbal i dodao da je vreme da u Humsku ove godine stigne trofej, misleći na Kup Srbije. "Šef Srdjan Blagojević traži od nas direktan… »

Vesti dana »