Povezane vesti

Partizan nastavio seriju pobeda pred derbi!

Partizan nastavio seriju pobeda pred derbi!

Sportske.net pre 1 dan
U prvoj utakmici 23. kola Evrolige, košarkaši Partizana su večeras pred punim tribinama Beogradske arene savladali Pariz rezultatom 92:86. Ovo je treća uzastopna, a ukupno dvanaesta pobeda crno-belih u Evroligi ove sezone, kojom su dodatno uvećali… »
Povratak otpisanih: Bonga, Lakić i Pokuševski pokrenuli Parni valjak, Parižanima ne prija Beograd (foto, video)

Povratak otpisanih: Bonga, Lakić i Pokuševski pokrenuli Parni valjak, Parižanima ne prija Beograd (foto, video)

Sportski žurnal pre 1 dan
Partizan „upisao“ 12. trijumf u Evroligi. Košarkaši Partizana pobedili su večeras na svom terenu ekipu Pariza rezultatom 92:86 (26:34, 28:15, 20:20, 18:17) u meču 23. kola Evrolige. Najefikasniji u ekipi Partizana bili su Karlik Džons sa 17 poena… »
Kolosalna pobeda Partizana!; "Još se ne spremamo za derbi"; "Sada počinje zabava"

Kolosalna pobeda Partizana!; "Još se ne spremamo za derbi"; "Sada počinje zabava"

B92 pre 1 dan
Košarkaši Partizana savladali su Pariz 92:86 (26:34, 28:15, 20:20, 18:17), za treću uzastopnu pobedu u Evroligi. Partizan se revanširao Parizu za poraz 74:71, u okviru osmog kola. Najefikasniji u ekipi Partizana bio je Karlik Džons sa 17 poena i pet… »
Burg srušio Cedevitu - blistao novi reprezentativac Bosne i Hercegovine

Burg srušio Cedevitu - blistao novi reprezentativac Bosne i Hercegovine

B92 pre 8 sati
Košarkaši Cedevita Olimpije su pretrpeli poraz od Burga u gostima sa 87:82, u okviru 16. kola Evrokupa. Cedevita se nalazi na drugom mestu Grupe B sa 10 pobeda i šest poraza, dok je Burg na trećem mestu sa skorom 9-7. Utakmica je bila izjednačena… »
Osveta se servira hladna: Partizan deluje nezaustavljivo – Pao je Pariz! (video)

Osveta se servira hladna: Partizan deluje nezaustavljivo – Pao je Pariz! (video)

Hot sport pre 8 sati
Izuzetno kvalitetnu košarkašku predstavu mogli smo da gledamo večeras u Beogradskoj areni! Partizan je večeras na svom terenu dočekao ekipu Pariza u okviru 23. runde Evroliga, a pobedu je odneo domaći sastav – 92:86. Van rotacije za večerašnji… »
Sjajna pobeda Partizana i nastavljena serija, Pariz pao u „Areni“

Sport klub pre 8 sati
Košarkaši Partizana nastavili su seriju pobeda u Evroligi i ovog puta savladali Pariz rezultatom 92:86 (26:34, 28:15, 20:20, 18:17). Na kraju bi prelomne trojke mogle biti dve koje je postigao Aleksej Pokuševski, obe o tablu. Pariz je počeo u… »
Burg i umor jači od šampiona Slovenije, Valensija na plus 41!

Burg i umor jači od šampiona Slovenije, Valensija na plus 41!

Sport klub pre 8 sati
Košarkaši Cedevita Olimpije stigli su na megdan ekipi Burga u 16. kolu Evrokupa, posle tri gostovanja u nizu i tri pobede – Jerusalim, Lietkabelis, Dubai. Stručni štab se plašio umora, bio je naravno svestan i kvaliteta Burga koji je slavio sa… »
Partizanu se ovo dogodilo prvi put u sezoni: Pogledajte najnoviju tabelu Evrolige, samo se penju

Partizanu se ovo dogodilo prvi put u sezoni: Pogledajte najnoviju tabelu Evrolige, samo se penju

Mondo pre 8 sati
Pogledajte kako izgleda nova tabela Evrolige, nakon što je Partizan pobedio Pariz u "Beogradskoj areni". Partizan je večeras u "Beogradskoj areni" pobedio Pariz 92:86 (26:34, 28:15, 20:20, 18:17) i tako je došao do treće uzastopne pobede u Evroligi… »

Novi magazin pre 8 sati
Košarkaši Partizana nastavili su seriju pobeda u Evroligi i ovog puta savladali Pariz rezultatom 92:86 (26:34, 28:15, 20:20, 18:17). Na kraju bi prelomne trojke mogle biti dve koje je postigao Aleksej Pokuševski, obe o tablu. Pariz je počeo u… »
Evroliga: Partizan pobedio Pariz

Evroliga: Partizan pobedio Pariz

Večernje novosti pre 8 sati
Košarkaši Partizanapobedili su ekipu Pariza rezultatom 92:86 u 23. kolu Evrolige. Foto: Profimedia Košarkaši partizana ove sezone nikome ne ostaje dužna, pa to nije mogla da ostane ni debitantu u Evroligi, koji je pobedom protiv nje u prvom kolu… »
Partizan precrtao Pariz - treća pobeda u nizu za crno-bele!

Partizan precrtao Pariz - treća pobeda u nizu za crno-bele!

B92 pre 8 sati
Košarkaši Partizana su uspeli da savladaju Pariz sa 92:86, u okviru 23. kola Evrolige. Crno-beli su do pobede u "Beogradskoj areni" došli zahvaljujući odličnoj igri Isaka Bonge i Karlika Džonsa. Sada su na korak od plej-in zone sa 12 pobeda i 11… »
Karlik: "To je ludo"; Bonga: "Igramo svaki meč kao da je finale"

Karlik: "To je ludo"; Bonga: "Igramo svaki meč kao da je finale"

B92 pre 8 sati
Košarkaši Partizana Karlik Džons i Isak Bonga bili su prezadovoljni pobedom nad Parizom rezultatom 92:86 u 23. kolu Evrolige. Karlik Džons je ponovo igrao sjajno i predvodio crno-beli tim do trećeg uzastopnog trijumfa u elitnom takmičenju. "Osećam… »
POLUVREME - Dva lica Partizana i savršeni Bonga!

POLUVREME - Dva lica Partizana i savršeni Bonga!

Sportske.net pre 9 sati
U Beogradskoj areni je završeno prvo poluvreme prve utakmice 23. kola Evrolige između Partizana i Pariza, a rezultat na semaforu je 54:49 u korist beogradskih crno-belih. Kao što znate, danas je Dan žalosti u Srbiji, pa je pred početak meča minutom… »
(Poluvreme) Partizan vodi, bonga igra partiju karijere: Pariz ima priključak! (video)

(Poluvreme) Partizan vodi, bonga igra partiju karijere: Pariz ima priključak! (video)

Hot sport pre 9 sati
Fenomenalan duel u Beogradskoj areni! Partizan je večeras na svom terenu dočekao ekipu Pariza u okviru 23. runde Evroliga, a na poluvremenu vodi domaćin – 54:49. Van rotacije za večerašnji duel biće od ranije povređena trojka – Frank Nilikina… »
Glavobolja za Obradovića: Tri bitna igrača propuštaju Pariz!

Glavobolja za Obradovića: Tri bitna igrača propuštaju Pariz!

Hot sport pre 11 sati
Ponovo će biti nešto kraća rotacija na bekovskim pozicijama! Partizan i Pariz večeras od 20:30 otvaraju 23. kolo Evrolige u beogradskoj Areni. Crno-beli imaju priliku da se revanširaju francuskom timu za poraz iz prvog dela sezone. Van rotacije za… »
Bez Vašingtona na Pariz: Šansa Bošnjakoviću

Bez Vašingtona na Pariz: Šansa Bošnjakoviću

Sport klub pre 12 sati
Duejn Vašington vratio se treninzima, ali nije dovoljno spreman za napore koje podrazumeva evroligaška utakmica, tako da neće nastupiti večeras u 20.30 kada u "Beogradskoj areni" bude počela premijerna utakmica 23. kola Evrolige: Partizan - Pariz… »
Šorts se priseća: „Nedović mi je obećao da će mi poslati dres!“

Šorts se priseća: „Nedović mi je obećao da će mi poslati dres!“

Hot sport pre 13 sati
Videćemo hoće li ispuniti obećanje! Partizan i Pariz večeras od 20:30 otvaraju 23. kolo Evrolige u beogradskoj Areni. Crno-beli imaju priliku da se revanširaju francuskom timu za poraz iz prvog dela sezone. Sjajni bek Pariza, Ti Džej Šorts… »
Moja deca će u “Areni” biti u dresovima Partizana: Košarkaš Pariza otkrio za koga će večeras navijati njegova porodica

Moja deca će u “Areni” biti u dresovima Partizana: Košarkaš Pariza otkrio za koga će večeras navijati njegova porodica

Danas pre 14 sati
Banđa Si, košarkaš Pariza, rekao je da će njegova porodica navijati za Partizan na večerašnjem (20.30) duelu ova dva tima u 23. kolu Evrolige. Si, koji je bivši član Partizana, rekao je da će na ovoj utakmici biti prisutna njegova deca i njegova… »
Ljubimac grobara se vraća u arenu: „Moja deca će nositi dres Partizana, ali sa mojim imenom na njemu“

Ljubimac grobara se vraća u arenu: „Moja deca će nositi dres Partizana, ali sa mojim imenom na njemu“

Hot sport pre 16 sati
Francuz ne zaboravlja crno- bele! Košarkaši Partizana u okviru 23. kola regularnog dela Evrolige dočekuju ekipu Pariza u Beogradskoj areni a utakmica je na programu u sredu od 20 časova i 30 minuta. Uoči meča za „Meridiansport“ je govorio bivši… »
Evroliga donela odluku: Poznato ko sudi utakmicu Partizan - Pariz

Evroliga donela odluku: Poznato ko sudi utakmicu Partizan - Pariz

Večernje novosti pre 17 sati
PARTIZAN će nakon tri vezana gostovanja u Evroligi ponovo igrati pred svojim navijačima protiv Pariza. Čelnici najelitnijeg evropskog košarkaškog takmičenja su izabrali sudijsku trojku za tu utakmicu. FOTO: Tanjug/AP Izbor je pao na Španca Huana… »
Igra za Pariz, a ne zaboravlja Beograd: "Moja deca navijaju za Partizan"

Igra za Pariz, a ne zaboravlja Beograd: "Moja deca navijaju za Partizan"

B92 pre 17 sati
Banđa Si, košarkaš Pariza, rekao je da će njegova porodica navijati za Partizan. Košarkaši Partizana će u sredu od 20 časova i 30 minuta ugostiti Pariz u 23. kolu Evrolige u Beogradskoj Areni. Bandža Si, košarkaš Pariza i bivši član… »
Može li Partizanova odbrana da zaustavi košarkaški cirkus iz Pariza?

Može li Partizanova odbrana da zaustavi košarkaški cirkus iz Pariza?

B92 pre 21 sat
Košarkaši Partizana ove srede nastavljaju borbu u Evroligi, a 23. kolu u Beogradskoj areni dočekaće Pariz (20.30). Obe ekipe u ovo kolo ulaze posle savršene nedelje u duploj rundi, Partizan je kao gost ostvario dve veoma važne i ubedljive pobede… »
Vukčević gledao "ples" Lebrona i Dejvisa VIDEO

Vukčević gledao "ples" Lebrona i Dejvisa VIDEO

B92 pre 24 sata
Košarkaši Los Anđeles Lejkersa pobedili su Vašington Vizardse (111:88), u poslednjem meču večeri u NBA ligi. "Jezeraše" je do trijumfa predvodio standardni dvojac, Lebron Džejms-Entoni Dejvis. "Obrva" je meč završio sa 29 poena, 16 skokova i pet… »

Vesti dana »