Povezane vesti
Razvodi se od pilota, a pre 4 godine bila u vezi sa bivšim dečkom Dušice Jakovljević: Biznismen smuvao i pevačicu
Mondo 22.01.2025
Glumica Anja Mit saopštila je da se razvodi od pilota Ognjena Vesića, a pre četiri godine bila je u vezi sa bivšim dečkom voditeljke Dušice Jakovljević. Glumica i voditeljka Anja Mit je nedavno, gostujući u emisiji "Amidži šou", priznala da je na njen… »
Anja Mit gori posle razvoda: Glumica objavila vrele kadrove, svi se pitaju da li joj je ovo lek nakon kraha braka od zgodnog…
Blic 22.01.2025
Glumica Anja Mit nedavno je iznenadila sve kada je saopštila da se razvela od pilota Ognjena Vesića, sa kojim je bila dve godine u braku. - Razvela sam se. Ne bih da kopam po privatnom životu, moja četiri zida su moja četiri zida. U postupku smo… »
Vesti dana »
Sin i ćerka Čaka Norisa se potresnim rečima oprostili od oca: "Ne postoje reči..." FOTO
B92 pre 59 minutajoš 62 povezane
Ministar energetike SAD: Ukidanjem sankcija, iranska nafta može da se isporučuje u Aziju
Pravo u centar pre 1 satjoš 38 povezanih
Pogledajte hapšenje piromana (24) u Beogradu! Pao osumnjičeni za bacanje bombe na poznatu pivnicu u Zemunu (video)
Kurir pre 1 satjoš 64 povezane
Krkobabić čestitao Ramazanski Bajram vernicima islamske veroispovesti
Beta pre 4 satijoš 31 povezana
Prenos, Panatinaikos - Zvezda: Obradović je ovo čekao šest meseci, vratio se centar...
Večernje novosti pre 4 minutajoš 31 povezana