Povezane vesti
Čović potpisao ugovor o Kupu Koraća u Nišu: "Da bi se izbegle moguće insinuacije i mistifikacije..."
Telegraf 22.01.2025
Preporučujemo. Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović i gradonačelnik Niša Dragoslav Pavlović potpisali su u sredu ugovor o organizaciji finalnog turnira Kupa Radivoja Koraća, koji će biti održan u Nišu od 12. do 15. februara. - Siguran sam… »
„Bilo je nervoze“, ali Kup „Radivoj Korać“ slavi jubilej u Nišu
Glas juga 22.01.2025
Prvi čovek KSS-a naveo je da je ugovor isti kao i prethodnih deset godina. Grad Niš će platiti 2,5 miliona dinara Košarkaškom savezu, a ekipe će same plaćati smeštaj, osim jedne, za koju će smeštaj platiti Savez. „Ovo je 20. put da je Kup u Nišu, pet… »
Potpisan ugovor o održavanju KRK-a. Čović: Niš je već postao tradicija, znam da je bilo nervoze
Gradski portal 018 22.01.2025
Finalni Kup Radivoja Koraća i ove godine biće održan u niškoj hali „Čair” od 12. do 15. februara. Ugovor o održavanju 20. turnira u Nišu potpisan je danas u Gradskoj kući u Nišu. Potpisali su ga predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović i… »
Čović: Niš je postao tradicija. O kartama za Kup Koraća odluka narednih dana
Niške vesti 22.01.2025
Čović i Pavlović su istakli da će to biti 20. put da se finale košarkaškog kupa igra u Nišu i to 10. put u kontinuitetu i 15. put pod imenom našeg proslavljenog košarkaša Radivoja Koraća. Graodnačelnik Niša Dragoslav Pavlović istakao je da organizacija… »
Vesti dana »
Jelena Kleut: Moj slučaj mogući početak veoma opasne prakse – da svi oni koji glasnije dižu glas budu sklonjeni
Nova pre 34 minutajoš 34 povezane
Tramp preti carinama kako bi preuzeo Grenland, da li će Evropa reagovati?
Mašina pre 54 minutajoš 33 povezane
Šta je trgovinska bazuka: Evropa uputila Trampu najjače pretnje ikada, posledice nesagledive
B92 pre 29 minutajoš 84 povezane
NIŠKA POLICIJA OTKRILA DROGU I VELIKU SUMU NOVCA: Krivične prijave protiv mladića iz Pirota i Niša
Glas juga pre 1 satjoš 31 povezana