Povezane vesti
Prodata fotografija „Obrnutog Vulina“ za 88.888,88 dinara, novac doniran studentima
In medija 22.01.2025
Kada je, 17. januara, opozicija na kratko zauzela Gradsku kuću, novosadski aktivista Robert Silberholz skinuo je sa zida, iz kabineta gradonačelnika, sliku na kojoj je Aleksandar Vulin. – Skinuo sam Vulinovu i Aleksandra Vučića sliku sa zida kabineta… »
Fotografija "obrnutog Vulina" prodata na aukciji, novac prosleđen studentima (VIDEO)
Moj Novi Sad 22.01.2025
Kada je, 17. januara, opozicija na kratko zauzela Gradsku kuću, novosadski aktivista Robert Silberholz skinuo je sa zida, iz kabineta gradonačelnika, sliku na kojoj je Aleksandar Vulin. – Skinuo sam Vulinovu i Aleksandra Vučića sliku sa zida kabineta… »
Vesti dana »
Sudar kamiona i automobila na novom Obrenovačkom putu, povređene dve osobe
Sputnik pre 20 minutajoš 24 povezane
UKRAJINSKA KRIZA: Protiv Rusije do sada uvedeno skoro 31.000 sankcija; Tokom noći uništen ukrajinski dron koji se kretao ka Moskvi
RTV pre 35 minutajoš 25 povezanih
Jokić i Mari vodili Denver do pobede nad Indijanom, Joviću samo šest minuta u Dalasu (VIDEO)
RTV pre 9 minutajoš 42 povezane
Đedović Handanović sa predstavnicima naftnih kompanija: "Situacija se prati na dnevnom nivou i menja iz časa u čas"
Euronews pre 20 minutajoš 10 povezanih