Povezane vesti
"Za sve starije osobe će biti besplatno" Muharem Serbezovski oprašta se od publike nakon 40 godina, priprema veliku turneju…
Kurir 22.01.2025
Pevač narodne muzike Muharem Serbezovski pre nekoliko meseci doneo je odluku da se povuče sa scene posle više od četiri decenije na estradi. Međutim, on sada sprema veliku oproštajnu turneju u kojoj namerava da se oprosti od pubilike širom regiona, a… »
Posle više od 40 godina rekao je zbogom estradi: Poznati pevač povukao se sa scene, a pre nekoliko meseci za pesmu uzeo 20.000…
Blic 22.01.2025
Pevač narodne muzike Muharem Serbezovski pre nekoliko meseci doneo je odluku da se povuče sa scene posle više od četiri decenije na estradi. - Mogu sada sada ekskluzivno da najavim da ću doći u Beograd da živim jedno godinu dana, u potrazi sam za stanom… »
Vesti dana »
Prajd u Beogradu: Četvrt veka borbe za ravnopravnost, završena šetnja, žurka u parku Manjež, manji incident kod Narodne skupštine, intervenisala policija
Blic pre 49 minutajoš 39 povezanih
Putin počeo razgovore sa Vitkofom i Kušnerom u Kremlju: Prenesite Trampu najbolje želje i reči zahvalnosti
Večernje novosti pre 1 satjoš 27 povezanih
EPUS: Ukidanje emisije 24 minuta sa Zoranom Kesićem je odluka da se Nova S disciplinuje
Beta pre 4 satijoš 30 povezanih
Severina sa protesta u Zagrebu: "Kad su mi korupcijom uzeli dete, deo mene je umro i pretvorio se u vampira koji im pije krv"
Nova pre 5 satijoš 30 povezanih
Poginula oba pilota vojnog aviona koji se srušio tokom aeromitinga u Grčkoj
Danas pre 2 satajoš 21 povezana