Povezane vesti
Tragedija u Nišu: Muškarac nastradao u požaru u porodičnoj kući
Nova 22.01.2025
Nišlija (42) pronađen je mrtav danas u svojoj porodičnoj kući u ulici Žikice Jovanovića Španca u naselju Durlan. Prema prvim informacijama, čovek je stradao u požaru koji je iz još neutvrđenih razloga izbio u njegovom stanu u kojem je živeo sam. Kako… »
Muškarac izgoreo u požaru: Tragedija u Nišu: Vatra buknula u njegovom stanu, komšije šokirane: Mislili smo da mu je pozlilo, a…
Blic 22.01.2025
Nišlija (42) pronađen je mrtav danas u svojoj porodičnoj kući u Ulici Žikice Jovanovića Španca u niškom naselju Durlan. Prema prvim informacijama, čovek je stradao u požaru koji je iz još neutvrđenih razloga izbio u njegovom stanu u kojem je živeo sam… »
Muškarac (42) nastradao u požaru u Nišu
Novi magazin 22.01.2025
Telo muškarca (42) pronađeno je danas u porodičnoj kući u niškom naselju Durlan, potvrđeno je agenciji Beta u lokalnoj policijskoj upravi. U policiji su kazali da je muškarac stradao u požaru koji im je prijavljen u 15.30. "Policija je odmah preduzela… »
Muškarac (42) izgoreo u požaru! Tragedija u Nišu
Mondo 22.01.2025
U požaru u Nišu stradao je muškarac (42). U požaru u Nišu u naselju Durlan, stradao je muškarac (42), saznaje "Telegraf". Požar se dogodio u Ulici Žikice Jovanovića Španca. Prema prvim informacijama, nije poznat uzrok požara. Vatra je izbila u stanu u… »
Tragedija! Muškarac izgoreo u požaru u Nišu: Vatra izbila u njegovom stanu, komšije uznemirene - progovorili o tužnoj sudbini…
Kurir 22.01.2025
Nišlija (42) pronađen je mrtav danas u svojoj porodičnoj kući u niškom naselju Durlan. Prema prvim informacijama, čovek je stradao u požaru koji je iz još neutvrđenih razloga izbio u njegovom stanu u kojem je živeo sam. Kako se saznaje, policija je… »
Tragedija u Nišu: Muškarac izgoreo u požaru
B92 22.01.2025
Nišlija (42) pronađen je mrtav danas u svojoj porodičnoj kući u Ulici Žikice Jovanovića Španca u niškom naselju Durlan. Prema prvim informacijama, čovek je stradao u požaru koji je iz još neutvrđenih razloga izbio u njegovom stanu u kojem je živeo sam… »
Tragedija u Nišu: Muškarac izgoreo u požaru
Telegraf 22.01.2025
Preporučujemo. Nišlija (42) pronađen je mrtav danas u svojoj porodičnoj kući u Ulici Žikice Jovanovića Španca u niškom naselju Durlan. Prema prvim informacijama, čovek je stradao u požaru koji je iz još neutvrđenih razloga izbio u njegovom stanu u kojem… »
Vesti dana »
Nuklearni samit u Parizu: Srbija u evropskom energetskom krugu
Politika pre 21 minutajoš 48 povezanih
U Kragujevcu prikupljani potpisi za oslobađanje Zlatka Kokanovića
InfoKG pre 35 minutajoš 36 povezanih
Amerika potrošila 5,6 milijardi dolara za prva dva dana napada na Iran! Kongres zabrinut, SAD strahuju od iscrpljivanja vojnih zaliha!
Kurir pre 15 minutajoš 89 povezanih
Požar u bolnici u Čačku: Evakuisane bebe sa odeljenja neonatologije, vatra buknula iz bojlera
Euronews pre 2 satajoš 26 povezanih
Uživo Teheran na udaru: Tri eksplozije, jedna za drugom FOTO/VIDEO
B92 pre 16 minutajoš 56 povezanih