Povezane vesti
"Vozim 36 km na sat, svi me pretiču, na kraju Ja platim: Kaznu!" Žena vozač pobesnela, Srbi joj odmah odgovorili! Još je i…
Blic pre 15 sati
Saobraćajni znaci i Zakon o bezbednosti javnog saobraćaja na putevima jasnu definišu koliko je dozvoljena brzina na određenim deonicama puteva. Pa tako, u zoni škole, u naselju ograničenje brzine je 30 km/h, a sve preko toga smatra se saobraćajnim… »
"Vozim 36 km/h, svi me pretiču, a ja platim kaznu": Žena pobesnela, Srbi je žestoko isprozivali
Mondo pre 14 sati
Korisnica društvene mreže "Redit" opisala je situaciju koju je doživela u saobraćaju zbog koje je na kraju platila kaznu. Međutim, nije naišla na podršku drugih korisnika. U zoni škole, prema Zakonu o bezbednosti javnog saobraćaja, maksimalna… »
Vesti dana »
VMA: Jedna osoba povređena u požaru u Barajevu u teškom stanju, jedna puštena na kućno lečenje
Novi magazin pre 2 satajoš 15 povezanih
U 103 grada i naselja protestne akcije kojima je odata počast žrtvama u Novom Sadu
RTV pre 2 satajoš 10 povezanih
"Novak Đoković je najveći, u svim sportovima": Britanci priznali, Endi Marej im otvorio oči
Mondo pre 1 satjoš 14 povezanih
Smena sunčanih i oblačnih intervala, temperatura iznad proseka za januar – do 14 stepeni
N1 Info pre 2 satajoš 10 povezanih