Povezane vesti

Amorim: Neću se zavaravati o problemima u Mančester junajtedu

Amorim: Neću se zavaravati o problemima u Mančester junajtedu

Sportski žurnal pre 1 dan
Amorim je rekao da je pogrešio kada je napao svoje igrače odmah posle poraza od Brajtona 1:3 u nedelju na Old Trafordu, što je, kako je naveo, dovelo do njegovog ispada na konferenciji za novinare posle utakmice. Trener Mančester junajteda Ruben… »
Amorim odstupio od svoje izjave, pa poručio: "Neću se zavaravati o problemima u Junajtedu"

Amorim odstupio od svoje izjave, pa poručio: "Neću se zavaravati o problemima u Junajtedu"

Sportske.net pre 6 sati
Menadžer Mančester junajteda Ruben Amorim odstupio je danas od svoje izjave da je njegova ekipa možda i najgora u klupskoj istoriji, ali je rekao da bi bilo zavaravanje misliti da nema velikih problema. Amorim je rekao da je pogrešio kada je napao… »
"Ponekad je jako teško sakriti frustraciju“: Amorim se izvinio igračima i navijačima Mančester junajteda

"Ponekad je jako teško sakriti frustraciju“: Amorim se izvinio igračima i navijačima Mančester junajteda

Večernje novosti pre 10 sati
Fudbaleri mančester junajteda izgubili su od ekipe Brajtona rezultatom 1.3 u Premijer ligi. FOTO: Tanjug/AP Menadžer Mančester junajteda Ruben Amorim pojavio se pred medijima prvi put od izjave da je tim koji vodi verovatno najgori u istoriji kluba. -… »
Amorim se ispravio: "Nije ovaj Junajted najgori u istoriji, ja sam"

Amorim se ispravio: "Nije ovaj Junajted najgori u istoriji, ja sam"

B92 pre 12 sati
Menadžer Mančester junajteda Ruben Amorim pojavio se pred medijima prvi put od izjave da je Mančester junajted koji vodi verovatno najgori u istoriji kluba. Portugalski trener je to rekao nakon poraza od Brajtona u Premijer ligi (1:3) na "Old… »

Vesti dana »