Povezane vesti

Vučić: Skup u Jagodini je slobodan, nikog ne primoravamo da dođe

Nova pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je skup u Jagodini potpuno slobodan i da nikog ne primorava da dođe na njega, kao što to tvrdi opozicija. Najavio je i jedan drugačiji govor od dosadašnjeg koji će se ticati budućnosti i toga gde… »
Učlanjenje u novi pokret moguće od 15. Marta Vučić: U Jagodini skup ujedinjenja svih pametnih i normalnih ljudi u Srbiji

Učlanjenje u novi pokret moguće od 15. Marta Vučić: U Jagodini skup ujedinjenja svih pametnih i normalnih ljudi u Srbiji

Kurir pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je obavestio javnost da će već od 15. marta biti mogući učlanjenje u pokret koji će biti formiran, a od 28. juna veruje da će biti registrovan i da će stupiti na političku scenu. "Mislim da je ovo od… »
Vučić: Od 15. marta biće moguće učlanjenje u pokret, od 28. juna biće registrovan

Vučić: Od 15. marta biće moguće učlanjenje u pokret, od 28. juna biće registrovan

Euronews pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će već od 15. marta biti mogući učlanjenje u pokret koji će biti formiran, a od 28. juna veruje da će biti registrovan i da će stupiti na političku scenu. "Mislim da je ovo od suštinskog… »

Insajder pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je skup u Jagodini potpuno slobodan i da nikog ne primorava da dođe na njega, kao što to tvrdi opozicija. \u003cp\u003eNajavio je i jedan drugačiji govor od dosadašnjeg koji će se ticati budućnosti i… »

Telegraf pre 7 sati
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će već od 15. marta biti mogući učlanjenje u pokret koji će biti formiran, a od 28. juna veruje da će biti registrovan i da će stupiti na političku scenu. "Mislim da je… »

Vesti dana »