Povezane vesti
"Ja sam svoju misiju završio!" Lepi Mića doneo zvaničnu odluku: Čekam samo da dobijem penziju
Kurir pre 5 sati
Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića, dugogodišnji je učesnik rijalitija "Elite", kako je i sam isticao ranije, on je svoju ulogu roditelja ispoštovao, te sada na miru može da se posveti televizijskom programu. On ima ćerku Saru Pržulj, koja… »
Ćerka našeg pevača (66) radi u Guglu i veoma je uspešna: Završila je doktorske studije u Holandiji, a on zgrće novac…
Blic pre 18 sati
Pevač i dugogodišnji rijaliti učesnik Miroslav Pržulj poznatiji kao Lepi Mića godinama novac zarađuje učešćem u "Zadruzi", dok je njegova ćerka veoma uspešna i radi u Guglu. Naime, Saru Pržulj malo ko zna. Ona se krije od očiju javnosti, a… »
Vesti dana »
Isak Bonga posle sjajne partije protiv Pariza: Odigrali smo ovaj meč kao da je finale
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Policajci pucali u znak upozorenja: Detalji drame na Čukarici, potraga za vozačem koji je udario saobraćajca
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Izbačen iz kafića jer je vređao zaposlene, pa se automobilom zaleteo među ljude Incident u Holandiji, dvoje povređeno
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana
"Komšija je pucao u komšiju": Pucnjava u Zavidovićima, jedna osoba teško povređena
Blic pre 6 satijoš 1 povezana