Povezane vesti
Svekar zadavio sofiju (30) i otišao u pekaru: Pronađena mrtva na podu u kuhinji kuće u koju se uselila dok joj je muž bio u…
Kurir 23.01.2025
Mlada mama dvoje dece, Sofija Evans (30), iz Velsa, pronađena je mrtva na podu u kuhinji svog doma, a za njenu smrt je osumnjičen 50-godišnji svekar koji ju je posetio neposredno pre tragičnog događaja. Sofijin svekar Ričard Džons je optužen da je snaju… »
Svekar ubio snaju sofiju (30): Zadavio je i ostavio na podu kuhinje, pa otišao u pekaru
Blic 23.01.2025
Mlada mama dvoje dece, Sofija Evans (30), iz Velsa, pronađena je mrtva na podu u kuhinji svog doma, a za njenu smrt je osumnjičen 50-godišnji svekar koji ju je posetio neposredno pre tragičnog događaja. Sofijin svekar Ričard Džons je optužen da je snaju… »
Svekar zadavio snaju Sofiju (30), pa otišao u pekaru: "Moj rođeni sin me je izdao, pa sam se pozabavio time"
Telegraf 23.01.2025
Preporučujemo. Mlada mama dvoje dece, Sofija Evans (30), iz Velsa, pronađena je mrtva na podu u kuhinji svog doma, a za njenu smrt je osumnjičen 50-godišnji svekar koji ju je posetio neposredno pre tragičnog događaja. Sofijin svekar Ričard Džons je… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju 19. februara 2026: prolećni dan sa naoblačenjem i olujnim vetrom uveče
Naslovi.ai pre 44 minutajoš 23 povezane
Donald Tusk uputio hitan apel građanima: "Molimo vas da odmah napustite Iran"
Euronews pre 38 minutajoš 17 povezanih
Poljoprivrednici iz okoline Gornjeg Milanovca danas se pridružuju blokadi puteva
Morava info pre 48 minutajoš 11 povezanih
Alarm u Kragujevcu, povećan broj pregleda u dečijoj ambulanti: Hitna pomoć za 24 sata primila skoro 200 poziva i obavila 49 terenskih intervencija
RINA pre 1 satjoš 14 povezanih
BBC: Uhapšen princ Endru zbog sumnje na zloupotrebu položaja
Nedeljnik pre 39 minutajoš 11 povezanih