Povezane vesti
Svekar zadavio sofiju (30) i otišao u pekaru: Pronađena mrtva na podu u kuhinji kuće u koju se uselila dok joj je muž bio u…
Kurir 23.01.2025
Mlada mama dvoje dece, Sofija Evans (30), iz Velsa, pronađena je mrtva na podu u kuhinji svog doma, a za njenu smrt je osumnjičen 50-godišnji svekar koji ju je posetio neposredno pre tragičnog događaja. Sofijin svekar Ričard Džons je optužen da je snaju… »
Svekar ubio snaju sofiju (30): Zadavio je i ostavio na podu kuhinje, pa otišao u pekaru
Blic 23.01.2025
Mlada mama dvoje dece, Sofija Evans (30), iz Velsa, pronađena je mrtva na podu u kuhinji svog doma, a za njenu smrt je osumnjičen 50-godišnji svekar koji ju je posetio neposredno pre tragičnog događaja. Sofijin svekar Ričard Džons je optužen da je snaju… »
Svekar zadavio snaju Sofiju (30), pa otišao u pekaru: "Moj rođeni sin me je izdao, pa sam se pozabavio time"
Telegraf 23.01.2025
Preporučujemo. Mlada mama dvoje dece, Sofija Evans (30), iz Velsa, pronađena je mrtva na podu u kuhinji svog doma, a za njenu smrt je osumnjičen 50-godišnji svekar koji ju je posetio neposredno pre tragičnog događaja. Sofijin svekar Ričard Džons je… »
Vesti dana »
Ko ima problem sa otkupom mleka, nek pozove ovaj broj: Nadležni najavili mere kako bi se sprečila šteta
Kurir pre 5 satijoš 29 povezanih
Kosovo: Optužnica protiv 21 pripadnika VJ i MUP Srbije zbog navodnog ratnog zločina u Račku
Beta pre 1 satjoš 22 povezane
Neke linije se privremeno ukidaju, uvode se nove, a 35 menja trasu: Sve izmene gradskog prevoza 1. januara
Blic pre 5 satijoš 56 povezanih
Promet robe u trgovini na malo u novembru 2025. veći za 9,0 odsto u tekućim cenama
Blic pre 5 satijoš 25 povezanih