Povezane vesti
"Krio sam od žene da sam na lekovima": Pevač otvorio dušu o svojoj borbi sa zdravstvenim stanjem
Mondo 23.01.2025
Pevač Sloba Vasić otvorio dušu o svojoj borbi, ovako je uspeo da se izbori sa tim. Pevač Sloba Vasić jednom prilikom otvorio je dušu i tom prilikom otkrio da se dugo borio sa anksioznošću, te da je bio zavistan od lekova za smirenje. Veoma mlad je… »
"Svako veče sam išao u bolnicu, krio sam od žene da sam na lekovima" Pevač otvorio dušu o borbi sa aksioznošću, evo kako se…
Kurir 23.01.2025
Pevač Sloba Vasić jednom prilikom otvorio je dušu i tom prilikom otkrio da se dugo borio sa anksioznošću, te da je bio zavistan od lekova za smirenje. On je veoma mlad zakoračio u svet estrade, a još tokom takmičenja u " Zvezdama Granda" ostvario je… »
"Svako veče sam išao u bolnicu, krio sam od žene da sam na lekovima": Pevač otvorio dušu o borbi sa anksioznošću, ovako je…
Blic 23.01.2025
Pevač Sloba Vasić jednom prilikom otvorio je dušu i tom prilikom otkrio da se dugo borio sa anksioznošću, te da je bio zavistan od lekova za smirenje. On je veoma mlad zakoračio u svet estrade, a još tokom takmičenja u "Zvezdama Granda" ostvario je… »
Vesti dana »
Velike razlike u platama u Srbiji: Programeri na vrhu, uslužne delatnosti na dnu
Insajder pre 42 minutajoš 20 povezanih
Na izlazu iz zemlje putnička vozila čekaju od 20 minuta do sat i po, najduže na Preševu
RTV Novi Pazar pre 37 minutajoš 15 povezanih
Zaplenjeno oko 400 kilograma rezanog duvana u Novom Pazaru: Osumnjičeni oštetio budžet za oko 4.400.000 dinara
Euronews pre 3 satajoš 16 povezanih