Povezane vesti
"Krio sam od žene da sam na lekovima": Pevač otvorio dušu o svojoj borbi sa zdravstvenim stanjem
Mondo 23.01.2025
Pevač Sloba Vasić otvorio dušu o svojoj borbi, ovako je uspeo da se izbori sa tim. Pevač Sloba Vasić jednom prilikom otvorio je dušu i tom prilikom otkrio da se dugo borio sa anksioznošću, te da je bio zavistan od lekova za smirenje. Veoma mlad je… »
"Svako veče sam išao u bolnicu, krio sam od žene da sam na lekovima" Pevač otvorio dušu o borbi sa aksioznošću, evo kako se…
Kurir 23.01.2025
Pevač Sloba Vasić jednom prilikom otvorio je dušu i tom prilikom otkrio da se dugo borio sa anksioznošću, te da je bio zavistan od lekova za smirenje. On je veoma mlad zakoračio u svet estrade, a još tokom takmičenja u " Zvezdama Granda" ostvario je… »
"Svako veče sam išao u bolnicu, krio sam od žene da sam na lekovima": Pevač otvorio dušu o borbi sa anksioznošću, ovako je…
Blic 23.01.2025
Pevač Sloba Vasić jednom prilikom otvorio je dušu i tom prilikom otkrio da se dugo borio sa anksioznošću, te da je bio zavistan od lekova za smirenje. On je veoma mlad zakoračio u svet estrade, a još tokom takmičenja u "Zvezdama Granda" ostvario je… »
Vesti dana »

Netanjahu: Likvidacija iranskog vrhovnog vođe bi okončala, a ne eskalirala sukob
Politika pre 19 minutajoš 16 povezanih

Policija u Novom Sadu udarala štitovima građane i studente, uveli odbornike vlasti u zgradu skupštine
Insajder pre 14 minutajoš 7 povezanih

Haos u Kijevu; Stravičan ruski napad, broje se mrtvi; Ljudi zarobljeni u ruševinama FOTO/VIDEO
B92 pre 39 minutajoš 10 povezanih

Izlog prostorija SNS-a u Vrnjačkoj Banji oštećen hicima iz vatrenog oružja, uhapšen osumnjičeni
RTS pre 1 satjoš 7 povezanih