Повезане вести
"Доћи ће до удаљавања САД и ЕУ": Дрецун: Лајчак оставља много обећања, а мало тога реализованог
Блиц 23.01.2025
Председник скупштинског Одбора за одбрану и унутрашње послове Милован Дрецун изјавио је данас да одлазећи специјални представник ЕУ за дијалог Београда и Приштине Мирослав Лајчак оставља много обећања, а мало тога реализованог… »
Дрецун: Лајчак оставља много обећања, а мало тога реализованог
РТВ 23.01.2025
БЕОГРАД - Председник скупштинског Одбора за одбрану и унутрашње послове Милован Дрецун изјавио је данас да одлазећи специјални представник ЕУ за дијалог Београда и Приштине Мирослав Лајчак оставља много обећања, а мало тога… »
Дрецун: Оно што је Лајчак урадио у свом мандату, боље да се што пре заборави
Данас 23.01.2025
Председник Одбора за одбрану и унутрашње послове Скупштине Србије Милован Дрецун оценио је данас да је „малтене боље“ да се оно што је специјални изасланик ЕУ за дијалог Београда и Приштине Мирослав Лајчак током свог мандата… »
Еуроневс 23.01.2025
Председник скупштинског Одбора за одбрану и унутрашње послове Милован Дрецун изјавио је данас да одлазећи специјални представник ЕУ за дијалог Београда и Приштине Мирослав Лајчак оставља много обећања, а мало тога реализованог… »
Телеграф 23.01.2025
Препоручујемо. Председник скупштинског Одбора за одбрану и унутрашње послове Милован Дрецун изјавио је данас да одлазећи специјални представник ЕУ за дијалог Београда и Приштине Мирослав Лајчак оставља много обећања, а мало… »
Вести дана »

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана

Мацут: Пленковић расположен за изналажење проблема у вези ЈАНАФ-а и НИС-а
Блиц пре 1 сатјош 4 повезане

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана

„Глума је њено величанство, а ја сам само њен поданик“: Богдану Диклићу уручена Награда „Добричин прстен“
Данас пре 5 сатијош 1 повезана