Povezane vesti

Isplivali telefonski razgovori, detalji su brutalni: Lukašenko protiv Evropske unije? "Ja im pomažem? Dokažite!" Ako se…

Isplivali telefonski razgovori, detalji su brutalni: Lukašenko protiv Evropske unije? "Ja im pomažem? Dokažite!" Ako se…

Kurir pre 7 sati
Transkripti razgovora i dokumenta, do kojih je došao "Politiko", navodno pokazuju da vlast predsednika Belorusije Aleksandra Lukašenka sistemski koristi migrante za politički pritisak na Evropsku uniju, što predsednik poriče. Ovaj program, koji je… »
Telefonski razgovori razotkrili sve: Detalji su užasni, a Lukašenko sve poriče: "Ja im pomažem? Dokažite!"

Telefonski razgovori razotkrili sve: Detalji su užasni, a Lukašenko sve poriče: "Ja im pomažem? Dokažite!"

Blic pre 10 sati
Transkripti razgovora i dokumenta, do kojih je došao "Politiko", navodno pokazuju da režim predsednika Belorusije Aleksandra Lukašenka sistemski koristi migrante za politički pritisak na Evropsku uniju, što predsednik poriče. Ovaj program, koji je… »
Presretnuti telefonski razgovori, detalji su užasni, a Lukašenko sve poriče: "Ja im pomažem? Dokažite!"

Presretnuti telefonski razgovori, detalji su užasni, a Lukašenko sve poriče: "Ja im pomažem? Dokažite!"

Telegraf pre 11 sati
Preporučujemo. Transkripti razgovora i dokumenta, do kojih je došao Politico, navodno pokazuju da režim predsednika Belorusije Aleksandra Lukašenka sistemski koristi migrante za politički pritisak na Evropsku uniju, što predsednik poriče... Ovaj… »

Vesti dana »