Povezane vesti
Isplivali telefonski razgovori, detalji su brutalni: Lukašenko protiv Evropske unije? "Ja im pomažem? Dokažite!" Ako se vrate…
Kurir 23.01.2025
Transkripti razgovora i dokumenta, do kojih je došao "Politiko", navodno pokazuju da vlast predsednika Belorusije Aleksandra Lukašenka sistemski koristi migrante za politički pritisak na Evropsku uniju, što predsednik poriče. Ovaj program, koji je… »
Telefonski razgovori razotkrili sve: Detalji su užasni, a Lukašenko sve poriče: "Ja im pomažem? Dokažite!"
Blic 23.01.2025
Transkripti razgovora i dokumenta, do kojih je došao "Politiko", navodno pokazuju da režim predsednika Belorusije Aleksandra Lukašenka sistemski koristi migrante za politički pritisak na Evropsku uniju, što predsednik poriče. Ovaj program, koji je… »
Presretnuti telefonski razgovori, detalji su užasni, a Lukašenko sve poriče: "Ja im pomažem? Dokažite!"
Telegraf 23.01.2025
Preporučujemo. Transkripti razgovora i dokumenta, do kojih je došao Politico, navodno pokazuju da režim predsednika Belorusije Aleksandra Lukašenka sistemski koristi migrante za politički pritisak na Evropsku uniju, što predsednik poriče... Ovaj program… »
Vesti dana »

Protest i incidenti ispred prostorija SNS: Pristalice naprednjaka gađale jajima i flašama okupljene građane, čuo se jak topovski udar
Danas pre 13 minutajoš 1 povezana

Teška nesreća kod Šibenika: Jedna osoba poginula kada je kamion prešao u suprotnu traku i udario u automobil
Blic pre 8 minutajoš 1 povezana

Približava se Trampov rok, hoće li pritisak promeniti tok rata u Ukrajini?
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Osmani primila pismo od Trampa: Američki predsednik nazvao Kosovo pravim prijateljem SAD
Blic pre 33 minutajoš 1 povezana