Повезане вести

Наставница дала отказ због притиска јер је била на протестима: Највише ме је заболело што су деца плакала када сам им рекла да…

Наставница дала отказ због притиска јер је била на протестима: Највише ме је заболело што су деца плакала када сам им рекла да…

Нова 23.01.2025
Маја Тарбук Роквић, наставница биологије у ОШ „Десанка Максимовић“ у Бачкој Паланци, наводи да је дала отказ због бројних притисака, константних критика и неслагања са тренутним стањем у образовном систему. Све најновије вести… »
Наставница из Бачке Паланке дала отказ после притисака и критика

Наставница из Бачке Паланке дала отказ после притисака и критика

Радио 021 23.01.2025
Наставница биологије у ОШ "Десанка Максимовић" Маја Тарбук Роквић у Бачкој Паланци дала је отказ због притисака, критика и неслагања са тренутним стањем у образовању. У својој објави на друштвеним мрежама, истакла је да су… »
Наставница из Бачке Паланке дала отказ због притисака и критика

Нови магазин 23.01.2025
Маја Тарбук Роквић, наставница биологије у ОШ „Десанка Максимовић“ у Бачкој Паланци, дала је отказ због, како каже, бројних притисака, константних критика и неслагања са тренутним стањем у образовном систему. Наставница… »

Н1 Инфо 23.01.2025
Маја Тарбук Роквић, наставница биологије у ОШ „Десанка Максимовић“ у Бачкој Паланци, дала је отказ због, како каже, бројних притисака, константних критика и неслагања са тренутним стањем у образовном систему. Наставница… »

Вести дана »