Povezane vesti
Đilas: U istoriji nije bilo da diktator stalno govori narodu „ubijte me“
Danas pre 7 sati
Dragan Đilas, lider SSP, navodi da u istoriji nije bilo da dikator stalno priča o svom ubistvu. On je na društvenoj mreži Iks prokomentarisao izjave predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, da je na meti dela pobinjenih građana, i njegov put u Davos… »
Jesi li se sam pozvao u Davos? Dragan Đilas zbog opsesije Vučićem u očaju sve bezočnije laže! Zvaničan poziv i agenda…
Kurir pre 7 sati
Dragan Đilas, samozvani lider opozicije, zbog opsesije Aleksandrom Vučićem i u sopstvenom očaju zbog neostvarenih političkih ambicija, bezočno je slagao da se predsednik Srbije sam pozvao na ekonomski forum u Davosu. - Lud čovek. Odveo bulumentu o… »
„Da nije lud pa da ga čovek pita – da li si normalan“: Đilas odgovorio Vučiću i postavio pitanje da li se sam pozvao…
Nova pre 8 sati
"Lud čovek. Odveo bulumentu o trošku države u Davos. Tamo jurio ljude po hodnicima i po ceo dan davao izjave za režimske medije, ali ne o dešavanjima u Davosu, nego situaciji u Srbiji", napisao je predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas na… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi objavili sat koji otkucava do 27. januara uz poruku: „Vidimo se“
Nova pre 9 satijoš 8 povezanih
BLOG Škole i fakulteti nastavili blokade: Incident kod Ustaničke u Beogradu, napadnuta i ekipa N1
N1 Info pre 4 satijoš 24 povezane
Novak se oglasio i razbio nadu hejterima: Nadali se da neće moći, ovo je njegov odgovor!
Mondo pre 1 satjoš 22 povezane
Vlada Srbije usvojila Uredbu o raspodeli podsticaja u poljoprivredi i ruralnom razvoju u 2025.
Nova ekonomija pre 2 satajoš 19 povezanih