Povezane vesti
Porodično nasilje u Lazarevcu: Pretukao suprugu, pa joj pretio ubistvom
B92 23.01.2025
V. M. (52) iz Lazarevca uhapšen je zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici nad suprugom V. M. (50). Kako se navodi, nakon svađe sa njom, fizički ju je napao, a potom pretio da će je ubiti. Povređenoj je lekarska pomoć ukazana u Domu zdravlja… »
Uhapšen nasilnik iz Lazarevca: Nakon svađe pretukao ženu i pretio da će je ubiti
Nova 23.01.2025
V. M. (52) iz Lazarevca uhapšen je zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici nad suprugom V. M. (50). Kako se navodi, on je nakon snađe sa njom, fizički je napao, a potom pretio da će je ubiti. Povređenoj je lekarska pomoć ukazana u Domu zdravlja… »
Užas u Lazarevcu! Pretukao suprugu, pa joj pretio ubistvom
Telegraf 23.01.2025
Preporučujemo. V. M. (52) iz Lazarevca uhapšen je zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici nad suprugom V. M. (50). Kako se navodi, on je nakon snađe sa njom, fizički je napao, a potom pretio da će je ubiti. Povređenoj je lekarska pomoć ukazana u… »
Vesti dana »
Zaboravite na kišobrane! Stiže drastična promena vremena, evo kakvo nas vreme čeka do 10. oktobra
Euronews pre 28 minutajoš 15 povezanih
"Video sam šta su napisali o meni!" Potcenili lidera Partizana, usledio brutalan odgovor: "To me motiviše, pustiću da moja igra priča!"
Kurir pre 1 satjoš 29 povezanih
Srušio se avion u dr Kongu: Poginulo 14 ljudi, među njima dva generala
Newsmax Balkans pre 38 minutajoš 2 povezane
Preminuo Milan Panić, bivši premijer SRJ i protivkandidat Miloševiću na predsedničkim izborima
Newsmax Balkans pre 13 minutajoš 19 povezanih
Ruski udar na Zaporožje, ima mrtvih; Kremlj: Pomno pratimo koje zemlje daju oružje Ukrajini
RTS pre 1 satjoš 1 povezana