Povezane vesti
Da li ste primetili ovo u prenosu? Pariz protiv Partizana uradio ono što retko ko radi FOTO
Nova 23.01.2025
Možda i niste primetili tokom utakmice Partizana i Pariza (92:86) u 23. kolu Evrolige da je u jednom momentu Tijago Spliter, trener gostiju, zamenio čitavu petorku u jednom mahu. Za mnoge čudna rotacija, za druge nije. Kod Splitera se tačno zna ove… »
Svaki dan šutiram, na kraju se isplati: Aleksej Pokuševski posle trijumfa protiv Pariza!
Hot sport 23.01.2025
Fantastična rola srpskog košarkaša! Iako nije proveo mnogo vremena na parketu tokom susreta sa Parizom, Aleksej Pokuševski je u drugom poluvremenu ostavio neizbrisiv trag na igru Partizana. Njegova dva precizna pogotka za tri poena i blokada u… »
Pokuševski: „Trojke” o tablu? Trud se isplatio!
Sportski žurnal 23.01.2025
„Zaslužili smo pobedu i srećan sam zbog toga”. Aleksej Pokuševski je s dve „trojke” o tablu kad se lomio rezultat obeležio utakmicu s Parizom, s blokadom i s nekoliko izvanrednih poteza umnogome doprineo trijumfu u Evroligi. - Pogodio sam… ali svakog… »
Pokuševski: "Svaki dan šutiram pre i posle treninga, isplatilo se"
Sportske.net 23.01.2025
Aleksej Pokuševski nije igrao mnogo protiv Pariza, ali je imao ključne poteze u drugom delu utakmice. Dve trojke i blokada su promenili tok meča i održali Partizan "živim" u utakmici 23. kola Evrolige, koju su crno-beli dobli. ”Zadovoljan sam ishodom… »
Vesti dana »
U novogodišnoj noći hladno, a onda totalni preokret: Očekuje se i do 15 stepeni, ali u plusu, evo i kada
Telegraf pre 1 satjoš 20 povezanih
Studenti nastavili prikupljanje potpisa za raspisivanje izbora
Radio sto plus pre 39 minutajoš 37 povezanih
Uklonjeni šatori ispred Narodne skupštine, radnici postavljaju montažne objekte za Novu godinu (FOTO)
Danas pre 1 satjoš 18 povezanih
Izbori na Kosovu: 'Politički zemljotres', kriza opozicije i Kurtijev (verovatni) treći mandat
BBC News pre 14 minutajoš 43 povezane
Zelenski traži od Trumpa bezbednosne garancije u trajanju do 50 godina
Bloomberg Adria pre 19 minutajoš 56 povezanih