Povezane vesti
"Dostavio sam mu papire za razvod, mislim da i dalje ne zna" Neočekivano priznanje Rosa iz "Prijatelja"
Kurir 23.01.2025
Čuveni Ros iz serije "Prijatelji", Dejvid Švimer otkriva razlog zbog kojeg izbegava Roda Stjuarta, nakon što je odigrao ulogu u pevačevom razvodu. Švimer (58) je otkrio ovu informaciju tokom svog gostovanja u emisiji "The Late Show" sa Stivenom… »
"Dostavio sam mu papire za razvod, mislim da još uvek ne zna": Neočekivano priznanje Rosa iz "Prijatelja"
Mondo 23.01.2025
Dejvid Švimer otkriva razlog zbog kojeg izbegava Roda Stjuarta. Čuveni Ros iz serije "Prijatelji", Dejvid Švimer otkriva razlog zbog kojeg izbegava Roda Stjuarta, nakon što je odigrao ulogu u pevačevom razvodu. Švimer (58), otkrio je ovu informaciju… »
Vesti dana »
Od pastira do heroja nacije: Ceo Iran slavi svog golmana! Čuvao ovce, svađao se s ocem, a postao slavan kada je Ronaldu odbranio penal
Kurir pre 20 minutajoš 32 povezane
Promenljivo oblačno uz moguće pljuskove i grmljavinu: temperatura do 33 stepena
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 18 povezanih
Šta uradi, čoveče?! Nestvaran kiks golmana Urugvaja! Greška Muslere koja bi mogla skupo da košta Urugvajce: Pomračenje uma, o ovome priča planeta (video)
Kurir pre 1 satjoš 17 povezanih
Aragči pohvalio konstruktivnu atmosferu na razgovorima sa SAD u Švajcarskoj
Beta pre 1 satjoš 8 povezanih
Završio prvi krug pregovora SAD i Irana u Švajcarskoj: Iran zatvorio Ormuski moreuz, Tramp zapretio novim napadima
Mondo pre 55 minutajoš 8 povezanih