Povezane vesti
"Dostavio sam mu papire za razvod, mislim da i dalje ne zna" Neočekivano priznanje Rosa iz "Prijatelja"
Kurir pre 8 sati
Čuveni Ros iz serije "Prijatelji", Dejvid Švimer otkriva razlog zbog kojeg izbegava Roda Stjuarta, nakon što je odigrao ulogu u pevačevom razvodu. Švimer (58) je otkrio ovu informaciju tokom svog gostovanja u emisiji "The Late Show" sa Stivenom… »
"Dostavio sam mu papire za razvod, mislim da još uvek ne zna": Neočekivano priznanje Rosa iz "Prijatelja"
Mondo pre 11 sati
Dejvid Švimer otkriva razlog zbog kojeg izbegava Roda Stjuarta. Čuveni Ros iz serije "Prijatelji", Dejvid Švimer otkriva razlog zbog kojeg izbegava Roda Stjuarta, nakon što je odigrao ulogu u pevačevom razvodu. Švimer (58), otkrio je ovu informaciju… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi objavili sat koji otkucava do 27. januara uz poruku: „Vidimo se“
N1 Info pre 11 satijoš 8 povezanih
Veliki skup ispred OŠ „Branko Radičević“ na Novom Beogradu: 15 minuta tišine za nastradale u Novom Sadu FOTO/VIDEO
Nova pre 44 minutajoš 24 povezane
Novak se oglasio i razbio nadu hejterima: Nadali se da neće moći, ovo je njegov odgovor!
Mondo pre 3 satajoš 27 povezanih
Troje kandidata za Savet REM-a traži da se izbor za nove članove poništi (VIDEO)
Insajder pre 57 minutajoš 20 povezanih