Povezane vesti
Roditelji učenika uz nastavnike i studente: Hoćemo pravnu državu - zakon i pravda jednaki za sve (VIDEO)
Insajder 23.01.2025
U jednom delu škola u Srbiji danas su održana nastavno-naučna veća koja su odlučila da od petka stupaju u jednodnevni štrajk. Deo roditelja čija deca pohađaju osnovne i srednje škole poručuju da podržavaju prosvetne radnike i studente u ostvarivanju… »
Novi Sad: Podrška studenata, roditelja i građana štrajku prosvetara (FOTO)
Insajder 23.01.2025
Više novosadskih osnovnih i srednjih škola stupilo je u obustavu rada u znak podrške studentima i zbog nezadovoljstva odlukom reprezentativnih sindikata da postignu dogovor sa Vladom o povećanju plata. Tako se i nakon održane nastavničke sednice Osnovna… »
Više škola u Srbiji i danas obustavilo rad, prosvetna inspekcija sprečena da uđe u gimnazije u Čačku i Gornjem Milanovcu
Insajder 23.01.2025
Više škola u Srbiji danas je obustavilo rad kako bi izrazile podršku studentima i njihovim zahtevima, ali i nezadovoljstvo odlukom četiri reprezentativna sindikata koji su prošle nedelje postigli dogovor sa Vladom Srbije o povećanju plata. Okupljeni… »
Pojedine sudije Višeg suda u Beogradu podržale studente (VIDEO)
Insajder 23.01.2025
Za sada je više od dvadeset sudija Višeg suda u Beogradu podržalo danas studente i njihove zahteve. “Mi, potpisane sudije Višeg suda u Beogradu podržavamo studente u njihovim oravdanim zahtevima za funkcionisanje pravne države, poštovanjem zakona… »
Sutkinja Prvog osnovnog suda u Beogradu pružila podršku studentima
Nova 23.01.2025
Sutkinja krivičnog odeljenja Prvog osnovnog suda u Beogradu Tatjana Bezmarević Janjić saopštila je da daje punu podršku studentima u borbi za pravednu i slobodnu Srbiju, za poštovanje Ustava i zakona i jadnakost svih građana. „Smatram da je to moja… »
Sutkinja Prvog osnovnog suda u Beogradu pružila podršku studentima
N1 Info 23.01.2025
Sutkinja krivičnog odeljenja Prvog osnovnog suda u Beogradu Tatjana Bezmarević Janjić saopštila je da daje punu podršku studentima u borbi za pravednu i slobodnu Srbiju, za poštovanje Ustava i zakona i jadnakost svih građana. „Smatram da je to moja… »
Sutkinja Prvog osnovnog suda u Beogradu pružila podršku studnetima
Novi magazin 23.01.2025
Šta je do sada utvrdila prosvetna inspekcija, ko radi, a ko ne: Slavica Đukić Dejanović o gorućim temama u prosveti govori u…
Blic 23.01.2025
Pojedine škole i danas su nastavile sa obustavom rada u znak podrške studentskim zahtevima i zbog nezadovoljstva odlukom reprezentativnih sindikata da postignu dogovor sa Vladom. U međuvremenu, srednjoškolci pozivaju na protest koji najavljuju za sutra… »
Sudije Višeg suda u Beogradu podržale studente
Danas 23.01.2025
Sedamnaest sudija Višeg suda u Beogradu, podržalo je danas studente i njihove zahteve, prenosi Insajder. „Mi potpisane sudije Višeg suda u Beogradu, podržavamo studente u njihovim opravdanim zahtevima za funkcionisanjem pravne države, poštovanjem zakona… »
Grupa sudija Višeg suda u Beogradu podržala studente
Slobodna Evropa 23.01.2025
Grupa sudija Višeg suda u Beogradu objavilo je 23. januara javno pismo podrške studentima koji blokiraju fakultete u Srbiji. U pismu koje je potpisalo 17 sudija, navodi se da potpisnici osećaju moralnu i profesionalnu odgovornost da pozovu sve aktere da… »
Sudije Višeg suda u Beogradu potpisale podršku studentima i njihovim zahtevima
Moj Novi Sad 23.01.2025
Sudije Višeg suda u Beogradu, njih 17, svojim imenom i prezimenom stali su uz studente i njihove zahteve, navodeći da osećaju moralnu i profesionalnu odgovornost da pozovu sve aktere da se uzdrže od nasilja. – Mi potpisane sudije Višeg suda u Beogradu… »
Sudije Višeg suda u Beogradu potpisale podršku studentima i njihovim zahtevima
N1 Info 23.01.2025
Sudije Višeg suda u Beogradu, njih 17, svojim imenom i prezimenom stali su uz studente i njihove zahteve, navodeći da osećaju moralnu i profesionalnu odgovornost da pozovu sve aktere da se uzdrže od nasilja. „Mi potpisane sudije Višeg suda u Beogradu… »
Akademcima stigla istorijska podrška iz Palate pravde: Čak 17 sudija Višeg suda u Beogradu stalo uz studente i njihove zahteve…
Nova 23.01.2025
Sedamnaestoro sudija Višeg suda u Beogradu, najvećeg u državi, javno je podržalo studente u zahtevima koje su postavili državnim organima i zbog kojih već nedeljama blokiraju zgrade fakulteta širom Srbije. „Mi, potpisane sudije Višeg suda u Beogradu… »
Vesti dana »
Tramp proglasio Ormuski moreuz teritorijom SAD, šef Mosada tajno sa sirijskim ministrom
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 34 povezane
(SNIMAK DRONOM) Kako gašenje velikog požara na Stolovima izgleda iz vazduha
N1 Info pre 2 satajoš 40 povezanih
Ivana Španović i Angelina Topić daleko od prvih mesta na mitingu Dijamantske lige
Nova pre 4 satijoš 17 povezanih