Povezane vesti
"Razmišljao sam da li imam za kiflu i jogurt": Boban Rajović radio kao taksista, progovorio o teškom periodu
Mondo 23.01.2025
Mnogi danas uspešni pevači nekada su radili druge poslove kako bi preživeli, a jedan od njih je i Boban Rajović. On je jednom prilikom govorio o teškom periodu života, i tada je otkrio da je 1999. godine taksirao u Danskoj. "Vozio sam taksi tamo nekih… »
„Imao sam samo za kiflu i jogurt“: Boban Rajović radio kao taksista, živeo sa jednom babom
Nova 23.01.2025
Mnogi danas uspešni pevači nekada su radili druge poslove kako bi preživeli, a jedan od njih je i Boban Rajović. Boban Rajović je jednom prilikom govorio o teškom periodu života i tada je otkrio da je 1999. godine taksirao u Danskoj. – Vozio sam taksi… »
"Razmišljao sam da li imam za kiflu i jogurt" Boban Rajović radio kao taksista, sve o teškom periodu: Živeo sam sa jednom…
Kurir 23.01.2025
Mnogi danas uspešni pevači nekada su radili druge poslove kako bi preživeli, a jedan od njih je i Boban Rajović. On je jednom prilikom govorio o teškom periodu života i tada je otkrio da je 1999. godine taksirao u Danskoj. - Vozio sam taksi tamo nekih… »
"Živeo sam sa jednom babom, nisam imao novca": Pevač radio kao taksista, ogolio dušu o teškom periodu: "Imao sam samo za kiflu…
Blic 23.01.2025
Mnogi danas uspešni pevači nekada su radili druge poslove kako bi preživeli, a jedan od njih je i Boban Rajović. On je jednom prilikom govorio o teškom periodu života i tada je otkrio da je 1999. godine taksirao u Danskoj. - Vozio sam taksi tamo nekih… »
Vesti dana »
„Dijasporo, ovo je tvoja prilika“: Studenti u blokadi objavili kako građani Srbije mogu iz inostranstva dati svoj potpis za studente
Mašina pre 23 minutajoš 44 povezane
Uklonjeni šatori Ćacilenda ispred Skupštine Srbije, postavljaju se montažni objekti
Radio 021 pre 4 satijoš 18 povezanih
SAD nude Ukrajini bezbednosne garancije u periodu od 15 godina
Serbian News Media pre 47 minutajoš 62 povezane