Povezane vesti
Stanka je 90-ih bila telohranitelj Arkanovoj deci: "Radila sam 3 sata i bila plaćena 2000, a moj otac dve marke"
Mondo pre 10 dana
Posle Arkanove smrti, Stanka je ostala njihov porodični prijatelj, a trenirala je i Veljka. Svetlana Ceca Ražnatović organizovala je pomen suprugu Željku Ražnatoviću Arkanu 15. januara povodom 25 godina od smrti, a osim njene sestre Lidije, dece… »
Ovo je jedina žena koja je bila član Arkanovog obezbeđenja: Stanka je čuvala Cecinu decu, sad se pojavila
Telegraf pre 10 dana
Preporučujemo. Pre nekoliko dana, 15. janauara, navršilo se 25 godina od ubistva Željka Ražnatovića Arkana, a njegova supruga Ceca Ražnatović je sa porodicom i najbližim prijateljima taj dan izašla na njegov grob. Među brojnim članovima… »
Ovo je Stanka koja je 90-ih bila telohranitelj arkanovoj deci Otac mi je bio vojno lice i imao platu 2 marke, a ja za 3 sata…
Kurir pre 10 dana
Svetlana Ceca Ražnatović organizovala je pomen suprugu Željku Ražnatoviću Arkanu 15. januara povodom 25 godina od smrti, a osim njene sestre Lidije, dece Veljka i Anastasije, kao i ćerke Sofije, parastosu je prisustvovala i njihova nekadašnja… »
Vesti dana »
RTS dobio izvinjenje od studenata zbog ometanja prilikom izveštavanja sa protesta
Radio 021 pre 1 satjoš 43 povezane
Advokatska komora Srbije od ponedeljka stupa u jednomesečnu obustavu rada
RTS pre 1 satjoš 30 povezanih
Surova poruka Dončiću iz Dalasa i "tajming" koji otkriva mnogo
Sportske.net pre 11 satijoš 53 povezane