Povezane vesti

Stanka je 90-ih bila telohranitelj Arkanovoj deci: "Radila sam 3 sata i bila plaćena 2000, a moj otac dve marke"

Stanka je 90-ih bila telohranitelj Arkanovoj deci: "Radila sam 3 sata i bila plaćena 2000, a moj otac dve marke"

Mondo pre 10 dana
Posle Arkanove smrti, Stanka je ostala njihov porodični prijatelj, a trenirala je i Veljka. Svetlana Ceca Ražnatović organizovala je pomen suprugu Željku Ražnatoviću Arkanu 15. januara povodom 25 godina od smrti, a osim njene sestre Lidije, dece… »
Ovo je jedina žena koja je bila član Arkanovog obezbeđenja: Stanka je čuvala Cecinu decu, sad se pojavila

Ovo je jedina žena koja je bila član Arkanovog obezbeđenja: Stanka je čuvala Cecinu decu, sad se pojavila

Telegraf pre 10 dana
Preporučujemo. Pre nekoliko dana, 15. janauara, navršilo se 25 godina od ubistva Željka Ražnatovića Arkana, a njegova supruga Ceca Ražnatović je sa porodicom i najbližim prijateljima taj dan izašla na njegov grob. Među brojnim članovima… »
Ovo je Stanka koja je 90-ih bila telohranitelj arkanovoj deci Otac mi je bio vojno lice i imao platu 2 marke, a ja za 3 sata…

Ovo je Stanka koja je 90-ih bila telohranitelj arkanovoj deci Otac mi je bio vojno lice i imao platu 2 marke, a ja za 3 sata…

Kurir pre 10 dana
Svetlana Ceca Ražnatović organizovala je pomen suprugu Željku Ražnatoviću Arkanu 15. januara povodom 25 godina od smrti, a osim njene sestre Lidije, dece Veljka i Anastasije, kao i ćerke Sofije, parastosu je prisustvovala i njihova nekadašnja… »

Vesti dana »