Povezane vesti
Misterija na Putinovoj konferenciji: "Imam hitan međunarodni poziv"
Telegraf 23.01.2025
Preporučujemo. Predsednik Rusije Vladimir Putin prekinuo je danas video konferenciju zbog misterioznog telefonskog poziva. Naime, Putin je tokom video konferencije odjednom rekao da mora "da se isključi" na neko vreme. "Molim vas izvinite me, moram da… »
Otkriveno s kim je Putin razgovarao telefonom
Vesti online 23.01.2025
Ruski predsednik Vladimir Putin potpuno neočekivano prekinuo je danas video-konferenciju zbog misterioznog telefonskog poziva, a konačno je otkriveno s kim je šef Kremlja razgovarao. Putin je telefonom razgovarao sa Umarom Sisokom Embalom, predsednikom… »
Ko je zvao Putina na telefon i prekinuo konferenciju?! Misterija konačno otkrivena, bio je to njegov stari poznanik!
Kurir 23.01.2025
Ruski predsednik Vladimir Putin potpuno neočekivano prekinuo je danas video konferenciju zbog misterioznog telefonskog poziva, a konačno je otkriveno s kim je šef Kremlja razgovarao. Putin je telefonom razgovarao sa Umarom Sisokom Embalom, predsednikom… »
Otkriveno s kim je Putin razgovarao telefonom: Ovo zaista niko nije očekivao
Telegraf 23.01.2025
Preporučujemo. Ruski predsednik Vladimir Putin potpuno neočekivano prekinuo je danas video konferenciju zbog misterioznog telefonskog poziva, a konačno je otkriveno s kim je šef Kremlja razgovarao. Putin je telefonom razgovarao sa Umarom Sisokom Embalom… »
Putin prekinuo konferenciju zbog poziva iz inostranstva: "Molim vas, izvinite..."
Kurir 23.01.2025
Predsednik Rusije Vladimir Putin prekinuo je danas video konferenciju zbog misterioznog telefonskog poziva. Naime, Putin je tokom video konferencije odjednom rekao da mora "da se isključi" na neko vreme. "Molim vas izvinite me, moram da obavim… »
Vesti dana »
Pajić (Udruženje Naše mleko): Nema razgovora sa Glamočićem, treba da se iseli iz Srbije
Beta pre 38 minutajoš 31 povezana
Bivši princ Endru priveden zbog neprimerenog ponašanja na javnoj funkciji
Beta pre 43 minutajoš 35 povezanih
Šire se blokade poljoprivrednika nakon neuspelih pregovora sa ministrom Glamočićem
Insajder pre 22 minutajoš 18 povezanih
Britanski kralj podržava istragu protiv svog brata: Pravda mora biti zadovoljena
Beta pre 1 satjoš 28 povezanih
Završena sednica Skupštine Vojvodine: Usvojeno svih 6 tačaka koje su bile na dnevnom redu
Newsmax Balkans pre 38 minutajoš 26 povezanih