Povezane vesti
Otkriveno s kim je Putin razgovarao telefonom
Vesti online pre 1 sat
Ruski predsednik Vladimir Putin potpuno neočekivano prekinuo je danas video-konferenciju zbog misterioznog telefonskog poziva, a konačno je otkriveno s kim je šef Kremlja razgovarao. Putin je telefonom razgovarao sa Umarom Sisokom Embalom, predsednikom… »
Ko je zvao Putina na telefon i prekinuo konferenciju?! Misterija konačno otkrivena, bio je to njegov stari poznanik!
Kurir pre 4 sati
Ruski predsednik Vladimir Putin potpuno neočekivano prekinuo je danas video konferenciju zbog misterioznog telefonskog poziva, a konačno je otkriveno s kim je šef Kremlja razgovarao. Putin je telefonom razgovarao sa Umarom Sisokom Embalom, predsednikom… »
Otkriveno s kim je Putin razgovarao telefonom: Ovo zaista niko nije očekivao
Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Ruski predsednik Vladimir Putin potpuno neočekivano prekinuo je danas video konferenciju zbog misterioznog telefonskog poziva, a konačno je otkriveno s kim je šef Kremlja razgovarao. Putin je telefonom razgovarao sa Umarom Sisokom… »
Putin prekinuo konferenciju zbog poziva iz inostranstva: "Molim vas, izvinite..."
Kurir pre 7 sati
Predsednik Rusije Vladimir Putin prekinuo je danas video konferenciju zbog misterioznog telefonskog poziva. Naime, Putin je tokom video konferencije odjednom rekao da mora "da se isključi" na neko vreme. "Molim vas izvinite me, moram da obavim… »
Misterija na Putinovoj konferenciji: "Imam hitan međunarodni poziv"
Telegraf pre 8 sati
Preporučujemo. Predsednik Rusije Vladimir Putin prekinuo je danas video konferenciju zbog misterioznog telefonskog poziva. Naime, Putin je tokom video konferencije odjednom rekao da mora "da se isključi" na neko vreme. "Molim vas izvinite me, moram da… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi objavili sat koji otkucava do 27. januara uz poruku: „Vidimo se“
N1 Info pre 12 satijoš 10 povezanih
"Već ove nedelje će se izricati i pokretati postupci protiv onih koji krše zakon": Slavica Đukić Dejanović o gorućim temama u prosveti
Blic pre 4 satijoš 24 povezane
Vilander uveren da Zverev može da pobedi Đokovića na Australijan openu: „Daću vam dva razloga zašto“
Nova pre 1 satjoš 28 povezanih