Povezane vesti

Otkriveno s kim je Putin razgovarao telefonom

Otkriveno s kim je Putin razgovarao telefonom

Vesti online pre 1 sat
Ruski predsednik Vladimir Putin potpuno neočekivano prekinuo je danas video-konferenciju zbog misterioznog telefonskog poziva, a konačno je otkriveno s kim je šef Kremlja razgovarao. Putin je telefonom razgovarao sa Umarom Sisokom Embalom, predsednikom… »
Ko je zvao Putina na telefon i prekinuo konferenciju?! Misterija konačno otkrivena, bio je to njegov stari poznanik!

Ko je zvao Putina na telefon i prekinuo konferenciju?! Misterija konačno otkrivena, bio je to njegov stari poznanik!

Kurir pre 4 sati
Ruski predsednik Vladimir Putin potpuno neočekivano prekinuo je danas video konferenciju zbog misterioznog telefonskog poziva, a konačno je otkriveno s kim je šef Kremlja razgovarao. Putin je telefonom razgovarao sa Umarom Sisokom Embalom, predsednikom… »
Otkriveno s kim je Putin razgovarao telefonom: Ovo zaista niko nije očekivao

Otkriveno s kim je Putin razgovarao telefonom: Ovo zaista niko nije očekivao

Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Ruski predsednik Vladimir Putin potpuno neočekivano prekinuo je danas video konferenciju zbog misterioznog telefonskog poziva, a konačno je otkriveno s kim je šef Kremlja razgovarao. Putin je telefonom razgovarao sa Umarom Sisokom… »
Putin prekinuo konferenciju zbog poziva iz inostranstva: "Molim vas, izvinite..."

Putin prekinuo konferenciju zbog poziva iz inostranstva: "Molim vas, izvinite..."

Kurir pre 7 sati
Predsednik Rusije Vladimir Putin prekinuo je danas video konferenciju zbog misterioznog telefonskog poziva. Naime, Putin je tokom video konferencije odjednom rekao da mora "da se isključi" na neko vreme. "Molim vas izvinite me, moram da obavim… »
Misterija na Putinovoj konferenciji: "Imam hitan međunarodni poziv"

Misterija na Putinovoj konferenciji: "Imam hitan međunarodni poziv"

Telegraf pre 8 sati
Preporučujemo. Predsednik Rusije Vladimir Putin prekinuo je danas video konferenciju zbog misterioznog telefonskog poziva. Naime, Putin je tokom video konferencije odjednom rekao da mora "da se isključi" na neko vreme. "Molim vas izvinite me, moram da… »

Vesti dana »