Povezane vesti
Protestna šetnja u Kraljevu u znak podrške Sonji, studentima i profesorima
Nova pre 2 sata
U Kraljevu se održava mirna protestna šetnja u znak podrške Sonji Ponjavić, kao i studentima i profesorima. Okupljanje građana počelo je u 18 časova ispred zgrade opštine. Na početku se odaje petnaestominutna pošta poginulima u Novom Sadu… »
Protestna šetnja u Kraljevu u znak podrške Sonji, kao i studentima i profesorima
N1 Info pre 3 sata
U Kraljevu se održava mirna protestna šetnja u znak podrške Sonji Ponjavić, kao i studentima i profesorima. Okupljanje građana počelo je u 18 časova ispred zgrade opštine. Na početku se odaje petnaestominutna pošta poginulima u Novom Sadu… »
Protestna šetnja u Kraljevu u znak podrške Sonji, kao i studentima i profesorima
Novi magazin pre 2 sata
"Mislio sam da nije živa, zahvalan sam patrijarhu, Novaku i lekarima": Otac studentkinje Sonje koju je udario automobil na…
Blic pre 7 sati
Ratko Ponjavić, otac Sonje koju je bahati vozač 16. januara udario automobilom tokom studentske blokade otkriva kako se osećao kad je čuo strašnu vest, šta mu je sve prolazilo kroz glavu, kako se njegova ćerka oporavlja, pun zahvalnosti za lekare… »
Otac studentkinje Sonje za N1: Znate li šta znači kad Đoković nacrta srce za moje dete, kad vas patrijarh izgrli
N1 Info pre 8 sati
Ratko Ponjavić, otac Sonje koju je bahati vozač 16. januara udario automobilom uoči redovne studentske blokade, dok je stajala na trotoaru, priča za N1 kako se osećao kad je čuo strašnu vest, šta mu je sve prolazilo kroz glavu, kako se njegova… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi objavili sat koji otkucava do 27. januara uz poruku: „Vidimo se“
N1 Info pre 12 satijoš 11 povezanih
Veliki skup ispred OŠ „Branko Radičević“ na Novom Beogradu: 15 minuta tišine za nastradale u Novom Sadu FOTO/VIDEO
Nova pre 1 satjoš 24 povezane