Povezane vesti
Ivanino telo pronašla su njena braća! 25 meseci nakon horora na Zvezdari, jedno ostaje misterija, oglasio se otac ubijene…
Kurir 23.01.2025
Slobodan Krivokapić, otac ubijene Ivane Krivokapić oglasio se na Fejsbuku potresnom porukom posvećenom svojoj ćerki tačno 25 meseci od njenog ubistva. "Tvoji koraci su utihnuli, ostali su tvoji tragovi. Ponekad su tako blizu, ponekad tako daleko, ali… »
„Još uvek sanjam da ćeš se vratiti, da ćeš me iz ružnog sna probuditi, anđele moj“: Bolne reči oca studentkinje ubijene na…
Nova 23.01.2025
Ivana Krivokapić (26) ubijena je decembra 2022. godine u iznajmljenom stanu u Mirijevu, a osumnjičeni za njeno ubistvo Jetmir Gočaj (24) do danas nije pronađen. Slobodan Krivokapić, otac ubijene Ivane, oglasio se na Fejsbuku potresnom porukom posvećenom… »
"Tvoji koraci su utihnuli, sanjam da ćeš se vratiti" 25: meseci od ubistva studentkinje Ivane njen ubica izmiče pravdi: Otac…
Blic 23.01.2025
Slobodan Krivokapić, otac ubijene Ivane Krivokapić oglasio se na Fejsbuku potresnom porukom posvećenom svojoj ćerki tačno 25 meseci od njenog ubistva. "Tvoji koraci su utihnuli, ostali su tvoji tragovi. Ponekad su tako blizu, ponekad tako daleko, ali… »
Vesti dana »
Vučić pripadnicima MUP: Vi ste stub države, neću dozvoliti da policija bude ponižena
Sputnik pre 1 satjoš 27 povezanih
Haos u Parizu: Stotine uhapšenih i povređenih tokom proslave pobede PSŽ-a u Ligi šampiona
BBC News pre 1 satjoš 33 povezane
IDF: Zauzeli smo stratešku važnu tvrđavu Bofor u Libanu; IRGC: Za 24 sata kroz Ormuz prošlo 28 brodova
RTS pre 6 minutajoš 26 povezanih
Ovaj deo Srbije biće prvi na udaru nevremena! Evo kada će oluje sa grmljavinom stići i do ostalih: Preti grad
Telegraf pre 3 satajoš 26 povezanih
Dačić: Ako socijalisti žele da ostanem predsednik ja sam spreman, nisam uzalud ponovo rođen
NIN pre 2 satajoš 11 povezanih