Povezane vesti
"Pokazuje na moje grudi, a ja još vičem na mikrofon sram te bilo": Pevačica doživela neviđen blam na nastupu
Mondo pre 12 sati
Sara Reljić otkrila da je dobro što je niko nije snimao na tom nastupu. Pevačica Sara Reljić (28), koje je nedavno otkrila da ju je bivši partner prevario sa muškarcem, otkrila je da je doživela veliku neprijatnost na nastupu kada nije primetila da… »
"Gledao mi je u grudi vikala sam na njega, a onda..." Sara Reljić doživela neverovatan blam na nastupu
Kurir pre 11 sati
Sara Reljić (28) otkrila je da je doživela veliku neprijatnost na nastupu kada nije primetila da su joj ispale grudi. Kako je pevačica objasnila, njoj je momak iz publike pokušao da ukaže na to da joj je spala haljina, ali ona nije razumela na vreme… »
"Dečko iz publike je sve vreme pokazivao na moje grudi, vikala sam na mikrofon sram te bilo": Pevačica (28) doživela…
Blic pre 12 sati
Pevačica Sara Reljić (28) otkrila je da je doživela veliku neprijatnost na nastupu kada nije primetila da su joj ispale grudi. Kako je Sara objasnila, njoj je momak iz publike pokušao da ukaže na to da joj je spala haljina, ali ona nije razumela na… »