Повезане вести

Трумп каже да би се 'одмах' састао с Путином да оконча рат у Украјини

Трумп каже да би се 'одмах' састао с Путином да оконча рат у Украјини

Слободна Европа 23.01.2025
Амерички предсједник Доналд Трумп рекао је у четвртак да би желио да се одмах састане с руским предсједником Владимиром Путином како би осигурао крај руске инвазије на Украјину. "Колико сам чуо, Путин би желио да ме види, а ми… »
"То је покољ, морамо зауставити рат": Трамп жели да се састане са Путином, ево шта је поручио у Давосу!

"То је покољ, морамо зауставити рат": Трамп жели да се састане са Путином, ево шта је поручио у Давосу!

Курир 23.01.2025
Амерички председник Доналд Трамп је данас изјавио да жели да са шефом руске државе Владимиром Путином разговара о окончању рата у Украјини. - Заиста бих волео да будем у ситуацији да се ускоро сретнем са Путином, како бисмо… »
Трамп се обратио учесницима форума у Давосу: Желим са Путином да разговарам о окончању рата у Украјини

Трамп се обратио учесницима форума у Давосу: Желим са Путином да разговарам о окончању рата у Украјини

Н1 Инфо 23.01.2025
Амерички председник Доналд Трамп је данас изјавио да жели да са шефом руске државе Владимиром Путином разговара о окончању рата у Украјини. Заиста бих волео да будем у ситуацији да се ускоро сретнем са Путином, како бисмо… »
Зеленски: Потребне мировне снаге од 200.000 људи за подршку споразума о прекиду ватре

Зеленски: Потребне мировне снаге од 200.000 људи за подршку споразума о прекиду ватре

Слободна Европа 23.01.2025
Како је амерички предсједник Доналд Трумп појачао позиве за мировни споразум у Украјини, украјински предсједник Володимир Зеленски изнио је идеју о европским мировним снагама од 200.000 људи, али је инсистирао да би америчко… »

Вести дана »