Povezane vesti

Ovo su škole ispred kojih se održavaju skupovi podrške u petak, 24. januara

Ovo su škole ispred kojih se održavaju skupovi podrške u petak, 24. januara

Moj Novi Sad pre 2 sata
Roditelji učenika osnovnih i srednjih škola nastavljaju sa organizovanjem skupova u znak podrške nastavnicima i profesorima koji su obustavili nastavu. U petak, 24. januara, oni su najavljeni u više novosadskih škola. Na skup podrške ispred OŠ… »
FOTO i VIDEO: Novosađani nastavili sa skupovima podrške prosvetarima u obustavi rada

FOTO i VIDEO: Novosađani nastavili sa skupovima podrške prosvetarima u obustavi rada

Moj Novi Sad pre 2 sata
Već četvrti dan zaredom ispred više novosadskih osnovnih i srednjih škola održavaju se skupovi podrške nastavnicima i profesorima koji su su u obustavi rada. Danas su ispred nekih škola roditelji počeli sa okupljanjem već od ranog jutra. Govore… »
Sa današnjih skupova podrške prosvetarima u NS školama poručeno: "Ovo je zemlja za nas" (FOTO i VIDEO)

Sa današnjih skupova podrške prosvetarima u NS školama poručeno: "Ovo je zemlja za nas" (FOTO i VIDEO)

Moj Novi Sad pre 10 sati
Ispred više novosadskih osnovnih i srednjih škola, i danas se održavaju skupovi podrške nastavnicima i profesorima koji su su u obustavi rada. U velikom broju škola ovo je četvrti dan ovakvog vida potpore. I danas su se u nekim školama roditelji… »

Vesti dana »