Povezane vesti
"Mama me tera da legnem ranije i ne da mi da gledam TV"! Maja iz Niša sa 47 godina upisala fakultet: Uspeh je zagarantovan…
Kurir 23.01.2025
"Obrazovanje je sve!", su reči kojima je Maja Milić (47) iz Niša počela razgovor za Informer, gde je otkrila kako je došla na ideju da u četrdesetim godinama upiše fakultet. Kako kaže, da joj je neko rekao pre pet godina da će se vratiti učenju, smejala… »
Maja je u 47. godini upisala fakultet: Nema problema oko gradiva, a za mlade ima važnu poruku
Telegraf 23.01.2025
Preporučujemo. "Obrazovanje je sve!", su reči kojima je Maja Milić (47) iz Niša počela razgovor, gde je otkrila kako je došla na ideju da u četrdesetim godinama upiše fakultet i potpuno promeni profesiju. Kako kaže, da joj je neko rekao pre pet godina da… »
Vesti dana »
"Hvalili ste tog Murinena, a mi"! Trener FMP-a grmeo nakon poraza od Spartaka - evo šta je rekao o suđenju!
Kurir pre 1 danjoš 33 povezane
Najmanje osam ljudi ubijeno i 19 ranjeno u izraelskom napadu na Liban
N1 Info pre 1 danjoš 50 povezanih
Novo čudo na Rolan Garosu, i to u delu gde je bio Đoković: Novaka bi ovo radovalo, Rubljov je ispao!
Telegraf pre 4 satijoš 68 povezanih
Spartak Subotica je šampion Srbije u košarci: Drama za pamćenje u finalu, FMP pao u produžetku
Mondo pre 4 satijoš 40 povezanih