Povezane vesti
"Nemoj više da mi šalješ ovo smeće": Procurela tajna prepiska između škaljaraca, posvađali se pre ubistva
Mondo 23.01.2025
Tajna prepiska između škaljaraca putem aplikacije Skaj. Članovi škaljarskog klana raspitivali su se svojevremeno za "novi" izgled kavčanina Radoja Živkovića zvanog Žuti, kako ne bi pogrešili kome "glavu da otkinu", a tokom jedne od komunikacija o tom… »
"Ne znam što mi šalješ ovo smeće, što će meni slike žutoga glibavoga"?! Otkrivena svađa među škaljarcima dok planiraju ubistvo…
Kurir 23.01.2025
Članovi škaljarskog klana raspitivali su se svojevremeno za "novi" izgled kavčanina Radoja Živkovića zvanog Žuti, kako ne bi pogrešili kome "glavu da otkinu", a tokom jedne od komunikacija o tom pitanju, sukobili su se sada pokojni Damir Hodžić i osoba… »
Vesti dana »
Novosadska skupština oduzima prostor Akademiji, Mićin tvrdi da je taj prostor zloupotrebljen
Beta pre 24 minutajoš 39 povezanih
Smrt Alija Laridžanija će produbiti krizu u srcu iranskog vrha
BBC News pre 39 minutajoš 43 povezane
Inspekcijski nadzor bolnice u Čačku: Proceduralne greške potvrđene kod premunilog muškarca, ne i kod devojčice
Insajder pre 23 minutajoš 19 povezanih
Sneg zavejao ovaj deo Srbije! Nestvarne slike usred marta: Ovako nije bilo ni tokom zime
Telegraf pre 1 satjoš 25 povezanih
U ponedeljak počinje zakazivanje termina za testiranje i upis prvaka
Sputnik pre 1 satjoš 19 povezanih