Povezane vesti
"Nemoj više da mi šalješ ovo smeće": Procurela tajna prepiska između škaljaraca, posvađali se pre ubistva
Mondo 23.01.2025
Tajna prepiska između škaljaraca putem aplikacije Skaj. Članovi škaljarskog klana raspitivali su se svojevremeno za "novi" izgled kavčanina Radoja Živkovića zvanog Žuti, kako ne bi pogrešili kome "glavu da otkinu", a tokom jedne od komunikacija o tom… »
"Ne znam što mi šalješ ovo smeće, što će meni slike žutoga glibavoga"?! Otkrivena svađa među škaljarcima dok planiraju ubistvo…
Kurir 23.01.2025
Članovi škaljarskog klana raspitivali su se svojevremeno za "novi" izgled kavčanina Radoja Živkovića zvanog Žuti, kako ne bi pogrešili kome "glavu da otkinu", a tokom jedne od komunikacija o tom pitanju, sukobili su se sada pokojni Damir Hodžić i osoba… »
Vesti dana »

Dodikovi advokati Ustavnom sudu BiH podneli zahtev za zamrzavanje pravosnažne sudske presude
Beta pre 3 satajoš 34 povezane

Odluka o Popoviću: Predlaže se njegovo proterivanje sa Kosova i zabrana ulaska na dve godine
Beta pre 3 satajoš 25 povezanih

U Beogradu iskočio iz šina novi tramvaj turske proizvodnje
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 22 povezane

Novi toplotni talas u Srbiji sa vrhuncem 16. avgusta i temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 4 satijoš 50 povezanih