Povezane vesti
Newsnight: Zašto sam proveo dva meseca u pritvoru zbog demonstracija
N1 Info pre 15 sati
Tokom, ali i nakon masovnog protesta građana u Novom Sadu 5. novembra zbog tragedije na tamošnjoj Železničkoj stanici, kada je pala nadstrešnica stanične zgrade i usmrtila 15 ljudi, bio je priveden veliki broj lica. Među njima bio je i jedan… »
Mladić koji je nakon protesta najduže bio u pritvoru: Ceo život nisam imao nikoga da me podrži, želeo sam ja da dam…
N1 Info pre 16 sati
Uhapšen je krajem novembra, osumnjičen za nasilničko ponašanje na masovnim demonstracijama u Novom Sadu 5. novembra. U pritvoru je proveo dva meseca, iako su svi koji su bili hapšeni brzo pušteni. Razlog njegovog zadržavanja bio je zato što se… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Generalni štrajk u Srbiji: Reke ljudi na beogradskom Ušću na srednjoškolskom „Času u prirodi“, veliki protesti u Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu….
Nova pre 18 minutajoš 26 povezanih
UŽIVO Generalni štrajk u Srbiji, velika masa demonstranata u Beogradu i Novom Sadu(FOTO/VIDEO)
Danas pre 18 minutajoš 40 povezanih
Hiljade studenata i građana širom Srbije odalo poštu stradalima na Železničkoj stanici u Novom Sadu
Radio sto plus pre 1 satjoš 20 povezanih
Selektor teniske reprezentacije Troicki saopštio spisak igrača posle otkaza Đokovića
Politika pre 3 satajoš 47 povezanih