Povezane vesti
Predsednik sindikata u Pošti dao krv i na taj način se priključio štrajku
N1 Info 24.01.2025
Predsednik Sindikata "Sloga" u Pošti Srbije Stefan Mitrović danas je rešio da dobrovoljno da krv i ja taj način se, izostankom sa posla, priključi pozivu studenata na obustavu svih aktivnosti. „Ostalim kolegama poručujem da sami zaključe šta im je činiti… »
Predsednik sindikata dao krv i na taj način se priključio štrajku
Danas 24.01.2025
Predsednik Sindikata „Sloga“ u Pošti Srbije Stefan Mitrović danas je rešio da dobrovoljno da krv i ja taj način se, izostankom sa posla, priključi pozivu studenata na obustavu svih aktivnosti. „Ostalim kolegama poručujem da sami zaključe šta im je činiti… »
Predsednik sindikata dao krv i na taj način se priključio štrajku
Nova 24.01.2025
Predsednik Sindikata "Sloga" u Pošti Srbije Stefan Mitrović danas je rešio da dobrovoljno da krv i ja taj način se, izostankom sa posla, priključi pozivu studenata na obustavu svih aktivnosti. „Ostalim kolegama poručujem da sami zaključe šta im je činiti… »
Vesti dana »
Tramp objasnio: "Sukob Izraela i Hezbolaha nije deo dogovora o prekidu vatre"
Telegraf pre 42 minutajoš 55 povezanih
Ukupno pet osoba povređeno u eksploziji plinske boce na divljoj deponiji u Leskovcu
Rešetka pre 57 minutajoš 22 povezane
Zahlađenje u Srbiji pred Vaskrs sa mrazem i pljuskovima, stabilnije i toplije za praznik
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 42 povezane
Deca Saše Danilovića se javila zbog Duška Vujoševića: Emotivne poruke Vuka, Olge i Sonje, "kumići" su neutešni
Telegraf pre 17 minutajoš 106 povezanih