Povezane vesti
Predsednik sindikata u Pošti dao krv i na taj način se priključio štrajku
N1 Info 24.01.2025
Predsednik Sindikata "Sloga" u Pošti Srbije Stefan Mitrović danas je rešio da dobrovoljno da krv i ja taj način se, izostankom sa posla, priključi pozivu studenata na obustavu svih aktivnosti. „Ostalim kolegama poručujem da sami zaključe šta im je činiti… »
Predsednik sindikata dao krv i na taj način se priključio štrajku
Danas 24.01.2025
Predsednik Sindikata „Sloga“ u Pošti Srbije Stefan Mitrović danas je rešio da dobrovoljno da krv i ja taj način se, izostankom sa posla, priključi pozivu studenata na obustavu svih aktivnosti. „Ostalim kolegama poručujem da sami zaključe šta im je činiti… »
Predsednik sindikata dao krv i na taj način se priključio štrajku
Nova 24.01.2025
Predsednik Sindikata "Sloga" u Pošti Srbije Stefan Mitrović danas je rešio da dobrovoljno da krv i ja taj način se, izostankom sa posla, priključi pozivu studenata na obustavu svih aktivnosti. „Ostalim kolegama poručujem da sami zaključe šta im je činiti… »
Vesti dana »
Tramp tvrdi da je Putin prihvatio poziv u Odbor za mir u Gazi, iz Rusije još nije stigla potvrda
Danas pre 9 minutajoš 3 povezane
Tramp odustao od carina evropskim zemljama koje se protive njegovoj politici oko Grenlanda
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Evroposlanik Prebilič o upadu policije na novosadski Filozofski fakultet: Ovakve stvari nisu dešavale ni u režimu Jugoslavije
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Kad i gde možete da gledate meč polufinala Evropskog prvenstva Srbija – Italija?
Danas pre 2 satajoš 1 povezana