Povezane vesti
Karantin u Vuhanu: 'Ne znamo istinu, ne pod ovim režimom'
Blic pre 10 sati
„Pandemija je na ljude ostavila sekundarnu traumu, ali ona je nevidljiva", kaže 34-godišnja socijalna radnica i aktivistkinja Guo Đing. „To me mnogo frustrira". Dana 23. januara 2020. godine, Vuhan je postao prvi grad u svetu u kome je uveden… »
BBC News pre 10 sati
BBC kineski servis razgovarao je sa mladim ljudima koji su preživeli istorijsko zaključavanje u gradu gde se virus pojavio. „Pandemija je na ljude ostavila sekundarnu traumu, ali ona je nevidljiva", kaže 34-godišnja socijalna radnica i aktivistkinja… »
Radio 021 pre 10 sati
BBC kineski servis razgovarao je sa mladim ljudima koji su preživeli istorijsko zaključavanje u gradu gde se virus pojavio. Feature China/Future Publishing via Getty Images Poznat i kao kineski Čikago, tokom karantina u Vuhanu 2020. godine, 11 miliona… »
Karantin u Vuhanu: ‘Ne znamo istinu, ne pod ovim režimom’
Danas pre 10 sati
„Pandemija je na ljude ostavila sekundarnu traumu, ali ona je nevidljiva“, kaže 34-godišnja socijalna radnica i aktivistkinja Guo Đing. „To me mnogo frustrira“. Dana 23. januara 2020. godine, Vuhan je postao prvi grad u svetu u kome je uveden… »
Karantin u Vuhanu: ‘Ne znamo istinu, ne pod ovim režimom’
Južne vesti pre 10 sati
Feature China/Future Publishing via Getty Images Poznat i kao kineski Čikago, tokom karantina u Vuhanu 2020. godine, 11 miliona ljudi bilo je u samoizolaciji, a saobraćaj do drugih delova Kine bio je obustavljen „Pandemija je na ljude ostavila… »
NIN pre 10 sati
"Pandemija je na ljude ostavila sekundarnu traumu, ali ona je nevidljiva", kaže 34-godišnja socijalna radnica i aktivistkinja Guo Đing. "To me mnogo frustrira". Dana 23. januara 2020. godine, Vuhan je postao prvi grad u svetu u kome je uveden karantin… »
Vesti dana »
Generalni štrajk u Srbiji – Studenti na Autokomandi protestuju zbog današnjih incidenata (BLOG)
Novi magazin pre 59 minutajoš 55 povezanih
Prosvetari u Nišu potpuno obustavljaju nastavu u znak podrške studentima
Rešetka pre 1 satjoš 25 povezanih
Generalni štrajk– studenti ispred RTS-a poručuju: Pustite nas uživo (UŽIVO)
Novi magazin pre 33 minutajoš 77 povezanih